jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2020

Promenad runt Sticksjön!

Av jempa - Torsdag 27 aug 20:41

Igår åkte jag och Jason till Granloholm för att gå omkring lite där i området o gå runt Sticksjön.
Man blir ju lite små-less ändå på att varje dag gå i typ samma område så det var Davids idé att åka dit, kul o se lite annat :)

Hade aldrig gått runt Sticksjön tidigare, supermysig liten rutt, tog väl typ en kvart att gå runt, men sen gick vi omkring lite där i G-holm också, hittade en lekpark som vi hängde i ett tag.

Sen for vi hem igen och Jason somnade gott när vi var hemma.

Idag har vi varit in till mitt jobb en sväng. Jag börjar ju jobba på tisdag så tänkte jag skulle kolla läget litegranna.
Det blir kul o träffa mina kollegor igen. Och det är en del nytt som jag behöver lära mig, så dagarna kommer säkert gå fort i början.

Hoppas jag hinner få jobba lite hemifrån också, hehe, jag vill ju också testa det! :)
Men som det låter som nu blir det hemmajobb september ut, sen får vi se, jag hoppas på lite längre.. (missförstå mig rätt här).
Folkhälsomyndigheten råder ju dock folket att jobba hemma året ut, om man kan. Så känns märkligt att som en kommun gå emot det? Jag jobbar ju på Sundsvalls kommun ifall någon missat det :)
David kommer nog jobba hemma året ut. Skulle vara smidigt även för mig sen, med lämning o hämtning på förskolan osv.
Man kanske kan hinna förbereda middagen under eftermiddags-rasten med mera. Kan komma på massa fördelar med hemmajobb :)

Jobbar ni hemma nu? Vad tycker ni om det?

 

Lillhjärtat i sin nya fina mössa :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 25 sept 23:39

La en liten beställning till Lindex nu ikväll med lite snygga plagg till Jason, som passar perfekt till förskolan. Dom har 20% på rubbet nu så då passar man på! Snyggt set med en tröja i oversize-fit. Och sköna leggings med borstad, mjuk insida...

Av jempa - Fredag 25 sept 13:57

Jobbade hemma igår och idag. Så glad att jag har den möjligheten! Jason fick feber natten till igår så den natten var ganska stökig med lite sömn för oss alla, huga stackaren hade nästan 39 grader. Så jag jobbade hemma igår, och idag jobbade ja...

Av jempa - Tisdag 22 sept 20:46


Min storasyster frågade mig igår om jag var sugen på att haka på henne och morsan till Ullared. Jaa men hallåå!! Såklart! Haha Så i november är det dags, tråkigaste månaden på året vill man ju piffa upp lite med ett Gekås-besök! Jag är såå ...

Av jempa - Tisdag 22 sept 08:27


Igår fick jag tröjan som jag vann på Tradera. Och den var ju fin o så men materialet var inte alls som jag trodde. Trodde ju att det skulle vara en sweatshirt, men det är mer trikå-material eller vad man ska säga, tunnare o mjukare tyg. Men det ka...

Av jempa - Söndag 20 sept 20:09

Idag träffade vi Elin, Janne o lilla söta Millie uppe på Norra Berget. Så mysigt! Blev lite lekparkshäng och så kikade på djuren. Med en massa surr däremellan :) Så himla härligt o umgås med den familjen för vi klickar verkligen, allihopa! Så k...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se