jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2020

Fynd på stan!

Av jempa - Tisdag 25 aug 14:22

Idag var jag, mamma/mormor och Jason på stan en liten sväng.
Jag fyndade ett regnställ för 60 spänn på Röda Korset, som han kan ha på förskolan, perfekt ju! Det är dock inte fodrat men det funkar nog ändå nu i början med underställ o fleece under, och säkert till våren också eftersom det e storlek 90, så det blir kanon!

Ändå rätt fint ju! Gillar färgkombon blått o orange. Saknas ett reflexband på benet o ryggen men det gör inget eftersom han kommer ha det på föris.

Sen blev det även ett fynd på Lindex, den här mössan kostar 79 kr, men nu är det 20% på slla barnplagg + att jag hade 25 kr presentcheck, så blev typ 38 kr istället, haha, så värt :) den var jättemjuk o verkar lagomt varm att ha kalla höstdagar.

Såg lite mer fint på Lindex åxå men vid det här laget hade Jason börjat tröttna på stan (så typiskt killar?!) så det blev bara mössan. Jag ska ta mig lite egentid o åka in en annan dag o kika lite tror jag. Vill spana på New Yorker också, länge sen!

Köpte denna primer också efter tips från Helene Torsgården, bara att den ger "blurring" resultat låter ju najs! :D
kommer passa bra nu när jag börjar jobba igen och kommer sminka mig mer än vad jag gjort nu under föräldraledigheten.
Är faktiskt dålig på att använda primers, men ska försöka bli bättre, de hjälper ju sminket att fästa mycket bättre så borde verkligen börja använda det!

Något mer blev det inte idag, jo en fika på Espresso House, där man typ inte hann dricka upp kaffet för Jason ville INTE sitta kvar i stolen, utan springa runt, runt o vara alldeles för nära annat folk osv.
Ja de e trevligt med stadsrundor nu med en liten, energisk kille på 16 månader, haahaahaaa.... ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 25 sept 23:39

La en liten beställning till Lindex nu ikväll med lite snygga plagg till Jason, som passar perfekt till förskolan. Dom har 20% på rubbet nu så då passar man på! Snyggt set med en tröja i oversize-fit. Och sköna leggings med borstad, mjuk insida...

Av jempa - Fredag 25 sept 13:57

Jobbade hemma igår och idag. Så glad att jag har den möjligheten! Jason fick feber natten till igår så den natten var ganska stökig med lite sömn för oss alla, huga stackaren hade nästan 39 grader. Så jag jobbade hemma igår, och idag jobbade ja...

Av jempa - Tisdag 22 sept 20:46


Min storasyster frågade mig igår om jag var sugen på att haka på henne och morsan till Ullared. Jaa men hallåå!! Såklart! Haha Så i november är det dags, tråkigaste månaden på året vill man ju piffa upp lite med ett Gekås-besök! Jag är såå ...

Av jempa - Tisdag 22 sept 08:27


Igår fick jag tröjan som jag vann på Tradera. Och den var ju fin o så men materialet var inte alls som jag trodde. Trodde ju att det skulle vara en sweatshirt, men det är mer trikå-material eller vad man ska säga, tunnare o mjukare tyg. Men det ka...

Av jempa - Söndag 20 sept 20:09

Idag träffade vi Elin, Janne o lilla söta Millie uppe på Norra Berget. Så mysigt! Blev lite lekparkshäng och så kikade på djuren. Med en massa surr däremellan :) Så himla härligt o umgås med den familjen för vi klickar verkligen, allihopa! Så k...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se