jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2020

Söndag, lekparkshäng och åkt cykelvagn!

Av jempa - Söndag 23 aug 21:20

Idag for vi ut till hooden, a.k.a Nacktensta, a.k.a Nacksta, för att lämna garn jag beställt till mamma som ska försöka sig på att sticka en Pippi-tröja till Jason :)
Vi tog en liten promenad till lekparken där bredvid också tillsammans med mamma/mormor o pappa/morfar.
Jason gillar ju att gunga, men det ABSOLUT BÄSTA han vet är cyklar! Ser han en cykel stå någonstans (som typ i lekparken idag) så vill han gå dit o snurra på pedalerna osv, cyklar är verkligen det bästa han vet just nu.

Pappa/morfar har beställt en trehjuling som han säker kommer älska, kul! :)

Och nu ikväll tog vi en liten promenad med cykelvagnen här omkring, även den är såklart en favorit (allt som har med cyklar att göra lixom, haha), tror han gillar att åka i den för han får sitta framåtvänd (jag vill vänta med det så länge som möjligt me barnvagnen).

Vi gick till en lekpark här i området, men Jason gick tillbaks till cykelvagnen hela tiden o ville inte ens gunga, bara åka vagn :)

Lillkillen tyckte mamma var rolig efter middagen, hehe

Nu är det alltså snart bara EN VECKA kvar tills jag börjar jobba igen?! Åååå neeeej! Typ så känns det.
Fast samtidigt ska det bli kul med en ny sorts vardag, med Jason i våra liv :)
och så tror jag faktiskt att det är riktig föräldraledig att vara tillbaks på jobbet, höhö, iaf efter att kiddot fyllt 6 månader :) innan det var det rätt bra med "ledighet" (kunde ju lixom se alla avsnitt av Desperate Housewives där i början).
Men livet med Jason har aldrig varit roligare! Lycka deluxe! <3 Visste inte att man kunde älska någon så här galet mycket?!

Söta lilla busunge!! Älskar!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 25 sept 23:39

La en liten beställning till Lindex nu ikväll med lite snygga plagg till Jason, som passar perfekt till förskolan. Dom har 20% på rubbet nu så då passar man på! Snyggt set med en tröja i oversize-fit. Och sköna leggings med borstad, mjuk insida...

Av jempa - Fredag 25 sept 13:57

Jobbade hemma igår och idag. Så glad att jag har den möjligheten! Jason fick feber natten till igår så den natten var ganska stökig med lite sömn för oss alla, huga stackaren hade nästan 39 grader. Så jag jobbade hemma igår, och idag jobbade ja...

Av jempa - Tisdag 22 sept 20:46


Min storasyster frågade mig igår om jag var sugen på att haka på henne och morsan till Ullared. Jaa men hallåå!! Såklart! Haha Så i november är det dags, tråkigaste månaden på året vill man ju piffa upp lite med ett Gekås-besök! Jag är såå ...

Av jempa - Tisdag 22 sept 08:27


Igår fick jag tröjan som jag vann på Tradera. Och den var ju fin o så men materialet var inte alls som jag trodde. Trodde ju att det skulle vara en sweatshirt, men det är mer trikå-material eller vad man ska säga, tunnare o mjukare tyg. Men det ka...

Av jempa - Söndag 20 sept 20:09

Idag träffade vi Elin, Janne o lilla söta Millie uppe på Norra Berget. Så mysigt! Blev lite lekparkshäng och så kikade på djuren. Med en massa surr däremellan :) Så himla härligt o umgås med den familjen för vi klickar verkligen, allihopa! Så k...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se