jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 maj 2020

Mysig morsdag!

Av jempa - Söndag 31 maj 22:04

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Och vädret har verkligen varit på topp!

Detta superfina halsband fick jag imorse av David o Jason i morsdagspresent! SÅ FINT!! Jag älskar det! :)

Sen gjorde jag mig i ordning för att hämta upp syrran o mamma för att åka o fira henne. Det fick bli denna sköna klänning idag.

Hit åkte vi - Selånger pilgrimscenter :) det var första gången vi var dit (jag har varit där på studiebesök med Kultur & Fritid men det var väldigt kort).
Ser ni hästarna till höger? Jag blir alltid så himla ridsugen när jag ser folk rida!! Borde ta tag i ridningen känner jag!
Någon som behöver en medryttare så hojta vetja! :)

Men det var mysigt o sitta ute o fika där.
Vi åt våfflor med creme Fraiche, rödlök o räkor. Och efteråt blev det kaffe o chokladruta. Så gott allting!

Det var verkligen en riktigt mysig morsdag! Hoppas o tror att även mami var nöjd med dagen <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 3 juli 15:42


Idag körde vi lekparkshäng med mamma o pappa i Nacksta Park. Mysigt :) Och just nu ligger Jason o sover. En period sov han bara en gång om dagen men nu sover han 2 ggr igen, oftast iaf. Igår däremot blev det en sen första-vila, så då blev det ...

Av jempa - Torsdag 2 juli 19:53

Har ju läänge velat haft en möbel under spegeln. Så hittade jag detta avlastningsbord på Jysk, tyckte det passade bra i måtten. Ville inte ha en för djup möbel, för ni ser väggen som går ut lite till höger, jag ville ha en möbel som var typ lika...

Av jempa - Tisdag 30 juni 20:26

Idag var vi på Rusta o köpte en grill :) Det blev en gasolgrill med tre brännare, alldeles perfekt för oss! Den tar inte upp för mycket plats heller så det är kanon. Men vad mycket prylar man behöver köpa till.. man tänker att man köper en gri...

Av jempa - Söndag 28 juni 21:10


Så skönt med luftiga klänningar! :) Gillar den gröna färgen, tror den kan funka bra till hösten med strumpbyxor o kängor också. Sen kan man även gömma chipsmagen i den också o de älskar man ju? Hehe :) ...

Av jempa - Lördag 27 juni 09:56

Ne men alltså?! Hur söt är han inte!! Igår var vi på Pinchos och Jason invigde sina nya kläder. Så fin! God mat som vanligt, och efter 1,5 timme på restaurangen så tyckte Jason det fick räcka så då åkte vi hem. Proppmätta o nöjda alla tre :) ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se