jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 januari 2020

Söndagshäng hos sis och fyndat bralla!

Av jempa - Söndag 26 jan 20:43

Tjoo på er!

Söndag och idag tog jag och Jason en promenad in till stan.
Jag hämtade ut ett paket på Hemtex, ni vet den där lilla burken till badrummet som jag beställde eftersom den var slut i butik, den hade äntligen kommit, superseg leverans...

Och så fyndade jag dessa blåa byxor till Jason, dom är fodrade, så dom är mjuka o gosiga på insidan, gillart!

Sedan gick vi på Waynes och jag köpte med mej varsin sallad till mig och syrran.
Så sen gick vi hem till henne o käkade och bara chillade. Mys!
Jo men just, jag köpte Ida Wargs schampo o balsam också, blir spännande att testa.

Och efter det så gick vi hemåt igen. Jason sov hela promenaden hem.

Och nu sover han igen, det hsr han iofs gjort sen kl 19, så nu ska jag titta på Farmen och sen sova. Så taggad på sömn alltså, haha!

Sov gott alla!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 23 feb 23:01


Tradera alltså, att jag inte tänkt på det innan! Finns ju såklart massa fina o fräscha bebisplagg där! Sjukt bra ju, speciellt den här tiden i början när barnet växer så det knakar o vips är han 3 storlekar större typ :) Så här ovan ser ni v...

Av jempa - Fredag 21 feb 21:22


Sån härlig dag! Solen har visat sig en hel del idag och det har varit lite vårkänsla i luften! Älskar att man nu på promenaderna kan höra fåglarna kvittra och vatten droppar från taken! Jason och jag klev upp vid 09.30 idag, såå skönt!! Det va...

Av jempa - Onsdag 19 feb 11:19


Vi är fortfarande på jakt efter ett soffbord, just nu har vi bara två ostabila sidobord som får fungera som soffbord, men nu när Jason börjar dra sig upp vid möbler så är det verkligen inte säkert. Vi sålde vårt förra soffbord innan vi flyttade,...

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se