jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 januari 2020

Söndagshäng hos sis och fyndat bralla!

Av jempa - Söndag 26 jan 20:43

Tjoo på er!

Söndag och idag tog jag och Jason en promenad in till stan.
Jag hämtade ut ett paket på Hemtex, ni vet den där lilla burken till badrummet som jag beställde eftersom den var slut i butik, den hade äntligen kommit, superseg leverans...

Och så fyndade jag dessa blåa byxor till Jason, dom är fodrade, så dom är mjuka o gosiga på insidan, gillart!

Sedan gick vi på Waynes och jag köpte med mej varsin sallad till mig och syrran.
Så sen gick vi hem till henne o käkade och bara chillade. Mys!
Jo men just, jag köpte Ida Wargs schampo o balsam också, blir spännande att testa.

Och efter det så gick vi hemåt igen. Jason sov hela promenaden hem.

Och nu sover han igen, det hsr han iofs gjort sen kl 19, så nu ska jag titta på Farmen och sen sova. Så taggad på sömn alltså, haha!

Sov gott alla!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 5 april 20:30

Idag har vi varit på Mio, Jysk och IKEA. För att köpa grejjer till balkongerna. Är så taggad på att få inreda där ute! :) Mattan här ovan köpte vi på Mio, älskar både färgerna och mönstret. Det ska vi ha utemöblerna från Jysk på, dom som ni se...

Av jempa - Fredag 3 april 22:29


Så fina! Från Hemtex/Little roomies. Idag tog jag elcykeln in till stan för att hänga lite med syrran. Det var premiärturen och det gick så bra, cykeln går ju hur fint som helst! Rullar så mjukt och det är så jäkla kul med elcykel alltså!! Man ba...

Av jempa - Söndag 29 mars 22:02

Igår var jag, syrran och hennes pojkvän ut till Birsta. Jag köpte en del prylar på Jysk till balkongerna. Bland annat lite konstgräs och krukor till dessa. Skulle spana efter ett caféset att ha på framsidan men hittade inget jag verkligen gillade....

Av jempa - Torsdag 26 mars 07:35

Igår var vi på Rusta för att framförallt spana efter lite konstväxter att ha på balkongerna, men vi hittade tyvärr inga som föll oss i smaken. Däremot hittade vi denna korg som funkar för utomhusbruk, och tre vita filtar som blir bra till utemöbl...

Av jempa - Måndag 23 mars 06:38


Jason var så söt i jackan! O huvan var lixom som en mössa ju, satt kanonbra! Gullongen! ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se