jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 5 januari 2020

Mysig söndag i stan!

Av jempa - Söndag 5 jan 21:21

Vi älskar att fika!

Idag tog vi alla tre en promenad in till stan. Det var så mysigt, och jag kan inte låta bli att känna att jag kommer "hem" igen när jag är i stan..
Men jag antar att det har med tiden att göra, det är ju fortfarande inte så länge sedan vi flyttade, och vi bodde ändå där mitt i smeten i 13 år! Men närheten till allt, alla restauranger och butiker, det var verkligen riktigt najs!

Men! Där vi bor nu är det absolut bästa för Jason, det vet jag :) skulle inte vilja att mitt barn växte upp mitt i stan. Ne, natur is the shit! Det e bra för kiddos :) Och jag tror nu när våren närmar sig o vi kommer kunna nyttja våra balkonger så vill vi inte vara någon annanstans!

Hur som helst, vi tog en rutt in på HM, där köpte jag en tröja och hårsnoddar :)
Sedan gick vi runt i gallerian men köpte inget mer.
Vi avslutade med en fika på Innergården.

Sedan smågodis från Hemmakväll o sen gick vi hem igen.

Mysig söndag! Nu ska jag snart sova tänkte jag, försöka catch'a upp lite sömn :)

Ha en härlig kväll!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 3 juli 15:42


Idag körde vi lekparkshäng med mamma o pappa i Nacksta Park. Mysigt :) Och just nu ligger Jason o sover. En period sov han bara en gång om dagen men nu sover han 2 ggr igen, oftast iaf. Igår däremot blev det en sen första-vila, så då blev det ...

Av jempa - Torsdag 2 juli 19:53

Har ju läänge velat haft en möbel under spegeln. Så hittade jag detta avlastningsbord på Jysk, tyckte det passade bra i måtten. Ville inte ha en för djup möbel, för ni ser väggen som går ut lite till höger, jag ville ha en möbel som var typ lika...

Av jempa - Tisdag 30 juni 20:26

Idag var vi på Rusta o köpte en grill :) Det blev en gasolgrill med tre brännare, alldeles perfekt för oss! Den tar inte upp för mycket plats heller så det är kanon. Men vad mycket prylar man behöver köpa till.. man tänker att man köper en gri...

Av jempa - Söndag 28 juni 21:10


Så skönt med luftiga klänningar! :) Gillar den gröna färgen, tror den kan funka bra till hösten med strumpbyxor o kängor också. Sen kan man även gömma chipsmagen i den också o de älskar man ju? Hehe :) ...

Av jempa - Lördag 27 juni 09:56

Ne men alltså?! Hur söt är han inte!! Igår var vi på Pinchos och Jason invigde sina nya kläder. Så fin! God mat som vanligt, och efter 1,5 timme på restaurangen så tyckte Jason det fick räcka så då åkte vi hem. Proppmätta o nöjda alla tre :) ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se