jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 5 januari 2020

Mysig söndag i stan!

Av jempa - Söndag 5 jan 21:21

Vi älskar att fika!

Idag tog vi alla tre en promenad in till stan. Det var så mysigt, och jag kan inte låta bli att känna att jag kommer "hem" igen när jag är i stan..
Men jag antar att det har med tiden att göra, det är ju fortfarande inte så länge sedan vi flyttade, och vi bodde ändå där mitt i smeten i 13 år! Men närheten till allt, alla restauranger och butiker, det var verkligen riktigt najs!

Men! Där vi bor nu är det absolut bästa för Jason, det vet jag :) skulle inte vilja att mitt barn växte upp mitt i stan. Ne, natur is the shit! Det e bra för kiddos :) Och jag tror nu när våren närmar sig o vi kommer kunna nyttja våra balkonger så vill vi inte vara någon annanstans!

Hur som helst, vi tog en rutt in på HM, där köpte jag en tröja och hårsnoddar :)
Sedan gick vi runt i gallerian men köpte inget mer.
Vi avslutade med en fika på Innergården.

Sedan smågodis från Hemmakväll o sen gick vi hem igen.

Mysig söndag! Nu ska jag snart sova tänkte jag, försöka catch'a upp lite sömn :)

Ha en härlig kväll!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 16 jan 19:03

Idag var jag på Hemtex och köpte dessa burkar, dock var den ena burken slutsåld men tjejen i kassan beställde hem en till mig så snart har jag den också. Känns lite piffigare att ha bomullspadsen i en o topsen i den ena, och ganska fint o ha framm...

Av jempa - Onsdag 15 jan 21:28

Älskar våran robotdammsugare Roborock! Typ räddaren i nöden många ggr :) Man får dammfritt och moppat medans man själv hinner göra annat. Underbart! Det bästa är när man startar den, går ut på prommis med Jason och när man kommer hem är det st...

Av jempa - Tisdag 14 jan 20:55


Älskar detta mjukisset från H&M! Jag tror Jason skulle gilla det också! Så himla fint och fräscht med gult! ...

Av jempa - Söndag 12 jan 19:18


Beställde den här underbara spegeln idag och jag är så taggad på att få hem den! Frågan är bara vart jag ska sätta upp den, men det löser sig. Den skulle förmodligen passa jättebra i sovrummet, där vi också har en fjäderlampa i taket (eos-lampan)....

Av jempa - Lördag 11 jan 21:46


Idag gick vi alla tre på en promenad in till stan. Jason behövde en ny mössa då den han har nu börjar bli tajt. Hittade denna på H&M, så gulligt med bollarna tycker jag :) Den är fleecefodrad också så jag tror den kommer värma skönt nu framöver...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se