jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 2 januari 2020

Jason 8 månader!

Av jempa - Torsdag 2 jan 15:01

8 månader idag!

Han utveckling har verkligen gått fort dom senaste veckorna! Han går när man håller i han, fort ska det gå! Även om det blir lite slirigt och ostadigt emellanåt ;)
Han har även blivit mycket stadigare när han sitter. Och krypandet går också framåt, eller typ ålandet kanskr man ska säga. Han har inte tagit sig upp på alla fyra än, utan han drar sig fram på golvet.

Han har även fått en tredje tand som precis har börjat spricka igenom. Längst fram upptill, så himla gulligt! Även tanden bredvid är på väg också, kul!

Idag fick han smaka kalops för första gången, det var hyffsat, han åt några skedar men sen vare nog. Men vi får testa fler ggr, jag tror han kan gilla det! :)

Ja, är det något mer nytt tro... Ne jag tror inte det. Jo just, vi har börjat testa välling, men både igår och idag ville han inte ha :/ det känns ju tråkigt om han inte alls någonsin kommer gilla det, då välling innehåller så himla mycket bra för dessa småttingar, och smidigt att kunna ge i flaska vid nattningen.. känns som det mättar så bra också inför natten.

Någon som har något tips på vad man kan göra..? Jag läste att man kan testa ha halva flaskan med ersättning o halva välling.. kanske får prova det men vore även kul om någon av mina läsare har något råd o erfarenhet kring detta.

Annars får vi helt enkelt acceptera att han inte vill ha välling (gröt älskar han!). Dock vet jag ju att bebisar kan behöva tid på sig innan dom fattar att dom gillar det, haha :)

 
 
Ingen bild

Ulrika

Torsdag 2 jan 20:24

Båda mina barn var likadana och ville inte ha välling i början när jag provade. De tog dock inte ersättning heller. Men sen har båda älskat välling 😊 Minns inte vid vilken ålder det vände men menar bara att det verkligen inte är kört utan han kan mycket väl älska det senare.

jempa

Fredag 3 jan 07:24

Okej, skönt att höra! Vi får fortsätta testa det lite då o då alltså :) tack för din kommentar!

 
Ingen bild

Anna

Fredag 3 jan 18:29

Ett tips vi fick från barnens farmor som har tio barn var att sockra vällingen liite till en början för att när de sen dricker utan problem trappa ner av det söta. Kanske inget dagens barnmorskor/BVC-sköterskor skulle rekommendera men ett gammalt husmorsknep som funkar:))

jempa

Fredag 3 jan 19:53

Okej! Haha ne precis :) Tack för tipset!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 3 juli 15:42


Idag körde vi lekparkshäng med mamma o pappa i Nacksta Park. Mysigt :) Och just nu ligger Jason o sover. En period sov han bara en gång om dagen men nu sover han 2 ggr igen, oftast iaf. Igår däremot blev det en sen första-vila, så då blev det ...

Av jempa - Torsdag 2 juli 19:53

Har ju läänge velat haft en möbel under spegeln. Så hittade jag detta avlastningsbord på Jysk, tyckte det passade bra i måtten. Ville inte ha en för djup möbel, för ni ser väggen som går ut lite till höger, jag ville ha en möbel som var typ lika...

Av jempa - Tisdag 30 juni 20:26

Idag var vi på Rusta o köpte en grill :) Det blev en gasolgrill med tre brännare, alldeles perfekt för oss! Den tar inte upp för mycket plats heller så det är kanon. Men vad mycket prylar man behöver köpa till.. man tänker att man köper en gri...

Av jempa - Söndag 28 juni 21:10


Så skönt med luftiga klänningar! :) Gillar den gröna färgen, tror den kan funka bra till hösten med strumpbyxor o kängor också. Sen kan man även gömma chipsmagen i den också o de älskar man ju? Hehe :) ...

Av jempa - Lördag 27 juni 09:56

Ne men alltså?! Hur söt är han inte!! Igår var vi på Pinchos och Jason invigde sina nya kläder. Så fin! God mat som vanligt, och efter 1,5 timme på restaurangen så tyckte Jason det fick räcka så då åkte vi hem. Proppmätta o nöjda alla tre :) ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se