jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 2 januari 2020

Jason 8 månader!

Av jempa - Torsdag 2 jan 15:01

8 månader idag!

Han utveckling har verkligen gått fort dom senaste veckorna! Han går när man håller i han, fort ska det gå! Även om det blir lite slirigt och ostadigt emellanåt ;)
Han har även blivit mycket stadigare när han sitter. Och krypandet går också framåt, eller typ ålandet kanskr man ska säga. Han har inte tagit sig upp på alla fyra än, utan han drar sig fram på golvet.

Han har även fått en tredje tand som precis har börjat spricka igenom. Längst fram upptill, så himla gulligt! Även tanden bredvid är på väg också, kul!

Idag fick han smaka kalops för första gången, det var hyffsat, han åt några skedar men sen vare nog. Men vi får testa fler ggr, jag tror han kan gilla det! :)

Ja, är det något mer nytt tro... Ne jag tror inte det. Jo just, vi har börjat testa välling, men både igår och idag ville han inte ha :/ det känns ju tråkigt om han inte alls någonsin kommer gilla det, då välling innehåller så himla mycket bra för dessa småttingar, och smidigt att kunna ge i flaska vid nattningen.. känns som det mättar så bra också inför natten.

Någon som har något tips på vad man kan göra..? Jag läste att man kan testa ha halva flaskan med ersättning o halva välling.. kanske får prova det men vore även kul om någon av mina läsare har något råd o erfarenhet kring detta.

Annars får vi helt enkelt acceptera att han inte vill ha välling (gröt älskar han!). Dock vet jag ju att bebisar kan behöva tid på sig innan dom fattar att dom gillar det, haha :)

 
 
Ingen bild

Ulrika

Torsdag 2 jan 20:24

Båda mina barn var likadana och ville inte ha välling i början när jag provade. De tog dock inte ersättning heller. Men sen har båda älskat välling 😊 Minns inte vid vilken ålder det vände men menar bara att det verkligen inte är kört utan han kan mycket väl älska det senare.

jempa

Fredag 3 jan 07:24

Okej, skönt att höra! Vi får fortsätta testa det lite då o då alltså :) tack för din kommentar!

 
Ingen bild

Anna

Fredag 3 jan 18:29

Ett tips vi fick från barnens farmor som har tio barn var att sockra vällingen liite till en början för att när de sen dricker utan problem trappa ner av det söta. Kanske inget dagens barnmorskor/BVC-sköterskor skulle rekommendera men ett gammalt husmorsknep som funkar:))

jempa

Fredag 3 jan 19:53

Okej! Haha ne precis :) Tack för tipset!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 16 jan 19:03

Idag var jag på Hemtex och köpte dessa burkar, dock var den ena burken slutsåld men tjejen i kassan beställde hem en till mig så snart har jag den också. Känns lite piffigare att ha bomullspadsen i en o topsen i den ena, och ganska fint o ha framm...

Av jempa - Onsdag 15 jan 21:28

Älskar våran robotdammsugare Roborock! Typ räddaren i nöden många ggr :) Man får dammfritt och moppat medans man själv hinner göra annat. Underbart! Det bästa är när man startar den, går ut på prommis med Jason och när man kommer hem är det st...

Av jempa - Tisdag 14 jan 20:55


Älskar detta mjukisset från H&M! Jag tror Jason skulle gilla det också! Så himla fint och fräscht med gult! ...

Av jempa - Söndag 12 jan 19:18


Beställde den här underbara spegeln idag och jag är så taggad på att få hem den! Frågan är bara vart jag ska sätta upp den, men det löser sig. Den skulle förmodligen passa jättebra i sovrummet, där vi också har en fjäderlampa i taket (eos-lampan)....

Av jempa - Lördag 11 jan 21:46


Idag gick vi alla tre på en promenad in till stan. Jason behövde en ny mössa då den han har nu börjar bli tajt. Hittade denna på H&M, så gulligt med bollarna tycker jag :) Den är fleecefodrad också så jag tror den kommer värma skönt nu framöver...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se