jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 december 2019

Skön dag med syster!

Av jempa - 22 december 2019 00:59

Som jag behövde denna dag! Ojojoj vad skönt det var!
Började med att jag tog bussen in till stan vid 12, för att möta upp syrran vid Åhléns. Jepp, utan Jason. David var hemma med honom så jag skulle få lite välbehövlig tid för mig själv.
Iallafall, där köpte jag hårfärg (bort med utväxten!). Och sedan kikade vi runt lite på stan, kan även ha handlat några julklappar till :)

Sedan, äntligen, tog vi en fika på Espresso House och jag fick min pepparkakslatte! Haha, har längtat ihjäl mig efter den!
Så himla god, ni måste testa!

Sen vid 1530 var det biodags! Även detta hade jag sett fram emot så länge.
Fatta att sist jag var på bio var i November 2018, över ett år sedan!

Vi såg Jumanji 3, och den var så bra!
Älskade slutet! Som upplagt för en 4a, yeay!!

Sen tog jag en promenad hem och David o Jason mötte mig, mysigt!

Ne, denna dag behövde jag! Och nu ska jag inte låta det gå så lång tid till nästa egentid. Blir en sån mycket bättre mamma om man får ta en paus ibland o ladda batterierna :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 16 jan 19:03

Idag var jag på Hemtex och köpte dessa burkar, dock var den ena burken slutsåld men tjejen i kassan beställde hem en till mig så snart har jag den också. Känns lite piffigare att ha bomullspadsen i en o topsen i den ena, och ganska fint o ha framm...

Av jempa - Onsdag 15 jan 21:28

Älskar våran robotdammsugare Roborock! Typ räddaren i nöden många ggr :) Man får dammfritt och moppat medans man själv hinner göra annat. Underbart! Det bästa är när man startar den, går ut på prommis med Jason och när man kommer hem är det st...

Av jempa - Tisdag 14 jan 20:55


Älskar detta mjukisset från H&M! Jag tror Jason skulle gilla det också! Så himla fint och fräscht med gult! ...

Av jempa - Söndag 12 jan 19:18


Beställde den här underbara spegeln idag och jag är så taggad på att få hem den! Frågan är bara vart jag ska sätta upp den, men det löser sig. Den skulle förmodligen passa jättebra i sovrummet, där vi också har en fjäderlampa i taket (eos-lampan)....

Av jempa - Lördag 11 jan 21:46


Idag gick vi alla tre på en promenad in till stan. Jason behövde en ny mössa då den han har nu börjar bli tajt. Hittade denna på H&M, så gulligt med bollarna tycker jag :) Den är fleecefodrad också så jag tror den kommer värma skönt nu framöver...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se