jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 december 2019

Skön dag med syster!

Av jempa - 22 december 2019 00:59

Som jag behövde denna dag! Ojojoj vad skönt det var!
Började med att jag tog bussen in till stan vid 12, för att möta upp syrran vid Åhléns. Jepp, utan Jason. David var hemma med honom så jag skulle få lite välbehövlig tid för mig själv.
Iallafall, där köpte jag hårfärg (bort med utväxten!). Och sedan kikade vi runt lite på stan, kan även ha handlat några julklappar till :)

Sedan, äntligen, tog vi en fika på Espresso House och jag fick min pepparkakslatte! Haha, har längtat ihjäl mig efter den!
Så himla god, ni måste testa!

Sen vid 1530 var det biodags! Även detta hade jag sett fram emot så länge.
Fatta att sist jag var på bio var i November 2018, över ett år sedan!

Vi såg Jumanji 3, och den var så bra!
Älskade slutet! Som upplagt för en 4a, yeay!!

Sen tog jag en promenad hem och David o Jason mötte mig, mysigt!

Ne, denna dag behövde jag! Och nu ska jag inte låta det gå så lång tid till nästa egentid. Blir en sån mycket bättre mamma om man får ta en paus ibland o ladda batterierna :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 8 juli 09:24

Gårdagen var jättemysig! Det började med att David och Jason sjöng o gav mig frukost på sängen! Myyys!! Jag fick presentkort på Södra Berget, så det blir övernattning o spa där för mig o David framöver. Sån bra present!! Tack älskling! Sen...

Av jempa - Fredag 3 juli 15:42


Idag körde vi lekparkshäng med mamma o pappa i Nacksta Park. Mysigt :) Och just nu ligger Jason o sover. En period sov han bara en gång om dagen men nu sover han 2 ggr igen, oftast iaf. Igår däremot blev det en sen första-vila, så då blev det ...

Av jempa - Torsdag 2 juli 19:53

Har ju läänge velat haft en möbel under spegeln. Så hittade jag detta avlastningsbord på Jysk, tyckte det passade bra i måtten. Ville inte ha en för djup möbel, för ni ser väggen som går ut lite till höger, jag ville ha en möbel som var typ lika...

Av jempa - Tisdag 30 juni 20:26

Idag var vi på Rusta o köpte en grill :) Det blev en gasolgrill med tre brännare, alldeles perfekt för oss! Den tar inte upp för mycket plats heller så det är kanon. Men vad mycket prylar man behöver köpa till.. man tänker att man köper en gri...

Av jempa - Söndag 28 juni 21:10


Så skönt med luftiga klänningar! :) Gillar den gröna färgen, tror den kan funka bra till hösten med strumpbyxor o kängor också. Sen kan man även gömma chipsmagen i den också o de älskar man ju? Hehe :) ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se