jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 november 2019

Tomtedräkt/pyjamas

Av jempa - 25 november 2019 20:37

Idag tog jag och Jason en promenad in till stan. Vi gick på Lindex och köpte detta tomteset :) så gulligt!
Och lite extra bra att den även fungerar som pyjamas, så blir den typ 100% mer användbar också ;)

Vi hann träffa på David och Jimmie också som hade lunchat i stan ihop.

Sen gick vi hem igen, på hemvägen gick jag in på Lidl.
Sist vi var på Lidl så fick Jason panik o började tokgrina :/ och det hände även denna gång?! Han som var på så bra humör på stan. Fattar inte!
Det låter iofs en del där inne på Lidl pga dom där dragkorgarna, men tycker ändå det är knepigt.
Visst, han somnade typ 10 min efter att vi gått därifrån så han var ju säkert trött, men men, knepigt.
Jag drog iofs ner sufletten efter att jag tröstat han o efter det höll han sig lugn.. han kanske tycker det e läskigt med så många okända ansikten på ett ställe.. näe, konstigt! Nån som har någon aning o kanske egen erfarenhet?
När vi går på tex ICA brukar det aldrig va några problem.

Ne, nu ska jag fixa med tvätten sen blir det Desperate houswifes, sen natti natti.
Gonatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se