jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 november 2019

Tomtedräkt/pyjamas

Av jempa - 25 november 2019 20:37

Idag tog jag och Jason en promenad in till stan. Vi gick på Lindex och köpte detta tomteset :) så gulligt!
Och lite extra bra att den även fungerar som pyjamas, så blir den typ 100% mer användbar också ;)

Vi hann träffa på David och Jimmie också som hade lunchat i stan ihop.

Sen gick vi hem igen, på hemvägen gick jag in på Lidl.
Sist vi var på Lidl så fick Jason panik o började tokgrina :/ och det hände även denna gång?! Han som var på så bra humör på stan. Fattar inte!
Det låter iofs en del där inne på Lidl pga dom där dragkorgarna, men tycker ändå det är knepigt.
Visst, han somnade typ 10 min efter att vi gått därifrån så han var ju säkert trött, men men, knepigt.
Jag drog iofs ner sufletten efter att jag tröstat han o efter det höll han sig lugn.. han kanske tycker det e läskigt med så många okända ansikten på ett ställe.. näe, konstigt! Nån som har någon aning o kanske egen erfarenhet?
När vi går på tex ICA brukar det aldrig va några problem.

Ne, nu ska jag fixa med tvätten sen blir det Desperate houswifes, sen natti natti.
Gonatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 1 juni 17:14


Har ni också kanonväder idag?? Här är det 26 grader, sol och vi njuuter! Detta fina sommar-set från H&M har Jason på sig idag :) ...

Av jempa - Söndag 31 maj 22:04

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Och vädret har verkligen varit på topp! Detta superfina halsband fick jag imorse av David o Jason i morsdagspresent! SÅ FINT!! Jag älskar det! :) Sen gjorde jag mig i ordning för att hämta upp syrran o...

Av jempa - Fredag 29 maj 20:04


Älskar Jasses nya tröja! Tycker den är skitsnygg :) 100 kr på Lager 157 ...

Av jempa - Fredag 29 maj 10:40


Jag håller på o förbereder Jasons bad nu, medans han sover. Så när han vaknar blir det lunch o sen bad :) Har startat dagens andra tvättmaskin för dagen också, skönt! Man älskar ju när man kan få igen tvättkorgens lock, hehe Ställde ut torkstäl...

Av jempa - Torsdag 28 maj 20:41


Det har blivit såå grönt och härligt ute! Det är verkligen sommar nu! Det är ändå så svårt att ta in, fast den kommer varje år o man blir alltid lika överrumplad, haha *wierdos* :) Men som man längtar efter denna tid, bästa tiden på året! Idag ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se