jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 november 2019

Tomtedräkt/pyjamas

Av jempa - Måndag 25 nov 20:37

Idag tog jag och Jason en promenad in till stan. Vi gick på Lindex och köpte detta tomteset :) så gulligt!
Och lite extra bra att den även fungerar som pyjamas, så blir den typ 100% mer användbar också ;)

Vi hann träffa på David och Jimmie också som hade lunchat i stan ihop.

Sen gick vi hem igen, på hemvägen gick jag in på Lidl.
Sist vi var på Lidl så fick Jason panik o började tokgrina :/ och det hände även denna gång?! Han som var på så bra humör på stan. Fattar inte!
Det låter iofs en del där inne på Lidl pga dom där dragkorgarna, men tycker ändå det är knepigt.
Visst, han somnade typ 10 min efter att vi gått därifrån så han var ju säkert trött, men men, knepigt.
Jag drog iofs ner sufletten efter att jag tröstat han o efter det höll han sig lugn.. han kanske tycker det e läskigt med så många okända ansikten på ett ställe.. näe, konstigt! Nån som har någon aning o kanske egen erfarenhet?
När vi går på tex ICA brukar det aldrig va några problem.

Ne, nu ska jag fixa med tvätten sen blir det Desperate houswifes, sen natti natti.
Gonatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:24


Slitna jeans med avtagbara hängslen, 99kr (ord 199kr)! H&M! Så tuffa! Klick-klick :) ...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:19


Imorse när vi vaknade, kring 9.30 (japp! True story! Dock käkar han alltid kring 06-07 men sen somnar vi om) så såg jag att solen sken. Underbaaart! Hela dagen blir aå mycket bättre när den börjar med solsken :) Så vi åt frukost och gjorde oss re...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se