jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 november 2019

Fredagsmys - Mysfredag

Av jempa - 15 november 2019 23:25

Jason myser hos moster!

Haft en riktig mysfredag!
Pia kom över och lunchade här hos oss, alltid lika trevligt! Blir som ett litet avbrott i allt bebisfokus sådär mitt på dagen, mysigt o bara surra lite skit i några minuter.

Efter att Pia åkt tillbaks till jobbet så käkade Jason lunch, sen tog vi en promenad in till Lidl. Hade hört i Adam Allsings podd att dom tydligen säljer donuts med pepparkaka inuti (!!!), lät ju så jekla gott så det blev en prommis dit idag :) Jag köpte dom sista, så jag hade tur de fanns kvar.

Handlade lite annat också, men Jason började panik-gråta :( han var jättetrött + en massa okända ansikten inne i butiken, lillstackarn blev jätteledsen.
Finns nog inget som gör en så himla stressad som när ens bebis gråter, speciellt i sånna offentliga platser. Ne, jag slängde ner lite nödvändigheter i korgen på vägen mot kassan typ. Huvudsaken jag hunnit plocka med donutsen, hähä!
Som för övrigt var asgoda!

Nu ikväll kom Nina hit. Jag lagade köttbullar, mos, gräddsås, ärtor och lingonsylt till middag. Mumsigt det!
Och så tittade vi på A star is born, jag blev sugen så gjorde chokladbollar medans :)

Avslutade dagen med Dirty dancing, den filmen kan man se mååånga ggr!
En riktig toppenfredag! Nu ska vi sova, sis sover över också så det är kul!

Natti natti!

På väg till Lidl :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 18 jan 12:58


Haha hur länge sen var det inte jag postade en dagens outfit?! Hyffsat 2015 det känns, lol! Aja, men idag myser jag iaf runt i detta :) det är en rätt grå o trist lördag, småregnar osv, så det känns passande. Men snart ska vi gå o hämtade...

Av jempa - Torsdag 16 jan 19:03

Idag var jag på Hemtex och köpte dessa burkar, dock var den ena burken slutsåld men tjejen i kassan beställde hem en till mig så snart har jag den också. Känns lite piffigare att ha bomullspadsen i en o topsen i den ena, och ganska fint o ha framm...

Av jempa - Onsdag 15 jan 21:28

Älskar våran robotdammsugare Roborock! Typ räddaren i nöden många ggr :) Man får dammfritt och moppat medans man själv hinner göra annat. Underbart! Det bästa är när man startar den, går ut på prommis med Jason och när man kommer hem är det st...

Av jempa - Tisdag 14 jan 20:55


Älskar detta mjukisset från H&M! Jag tror Jason skulle gilla det också! Så himla fint och fräscht med gult! ...

Av jempa - Söndag 12 jan 19:18


Beställde den här underbara spegeln idag och jag är så taggad på att få hem den! Frågan är bara vart jag ska sätta upp den, men det löser sig. Den skulle förmodligen passa jättebra i sovrummet, där vi också har en fjäderlampa i taket (eos-lampan)....

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se