jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 november 2019

Fredagsmys - Mysfredag

Av jempa - 15 november 2019 23:25

Jason myser hos moster!

Haft en riktig mysfredag!
Pia kom över och lunchade här hos oss, alltid lika trevligt! Blir som ett litet avbrott i allt bebisfokus sådär mitt på dagen, mysigt o bara surra lite skit i några minuter.

Efter att Pia åkt tillbaks till jobbet så käkade Jason lunch, sen tog vi en promenad in till Lidl. Hade hört i Adam Allsings podd att dom tydligen säljer donuts med pepparkaka inuti (!!!), lät ju så jekla gott så det blev en prommis dit idag :) Jag köpte dom sista, så jag hade tur de fanns kvar.

Handlade lite annat också, men Jason började panik-gråta :( han var jättetrött + en massa okända ansikten inne i butiken, lillstackarn blev jätteledsen.
Finns nog inget som gör en så himla stressad som när ens bebis gråter, speciellt i sånna offentliga platser. Ne, jag slängde ner lite nödvändigheter i korgen på vägen mot kassan typ. Huvudsaken jag hunnit plocka med donutsen, hähä!
Som för övrigt var asgoda!

Nu ikväll kom Nina hit. Jag lagade köttbullar, mos, gräddsås, ärtor och lingonsylt till middag. Mumsigt det!
Och så tittade vi på A star is born, jag blev sugen så gjorde chokladbollar medans :)

Avslutade dagen med Dirty dancing, den filmen kan man se mååånga ggr!
En riktig toppenfredag! Nu ska vi sova, sis sover över också så det är kul!

Natti natti!

På väg till Lidl :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 2 aug 19:01

Vi har haft en tokbra helg! Jag fick ju presentkort på Södra Bergets hotell av David när jag fyllde år, tanken var att jag skulle få koppla av där själv o få sova ut, typ. Men det kändes roligare att göra något tillsammans, plus att syrran kunde t...

Av jempa - Torsdag 30 juli 22:34

Har fastnat lite för sweatshirt med snygga prints, till Jason asså. Det finns så många fina tröjor! Här kommer ett gäng, från H&M och Lindex: Denna beställde jag till han från H&M för någon vecka sedan, o igår kom den. Riktigt snygg, tycker även...

Av jempa - Lördag 25 juli 20:54


Idag for vi till IKEA för att köpa trådbackar. Vi gick raka spåret till Ta själv-lagret och plockade det vi behövde. Och sedan självscanningen, tror vi var inne där 5 minuter, haha rekord :) så det var skönt! Sedan blev det mathandling på Coop...

Av jempa - Onsdag 22 juli 10:07

Jason är i behov av ett par sneakers i en stl större, stl 20. Plus att han behöver svarta, enkla leggings. Så jag spanade på H&M och klickade hem detta (blev lite mer, haha): Han har dessa fast i vitt/beige i stl 18/19, och dom är kanon (förutom ...

Av jempa - Söndag 19 juli 19:24

Idag for jag och Jason in till stan, dels för att jag behöver köpa nya bhar (tråkigaste ever att lägga pengar på, typ) men också för att hälsa på syrran o Jocke. Är bra om Jason bekantar sig mer med hennes lägenhet osv inför den där helgen då jag...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se