jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 2 februari 2017

bad blogger

Av jempa - 2 februari 2017 10:00

Jaa, jag vet, så himla dålig bloggerska jag är! Men har lixom tappat bloggsuget den sista tiden. Får hoppas det kommer tillbaka?


I helgen som var så träffade jag Sandra o Goran, så myysigt o ses! Vi gick på Pinchos o käka och syrran hängde med också, så trevligt så! Efter maten så gick vi på Rå för en drink, snacka om att man fick nostalgikänslor sen Dublin var där :D Kul! Dom hade källaren öppen så det var så chill att sitta där och surra. 

Men annars så har helgen varit lugn. Ska på Pinchos nu i helgen också för mami fyller år så vi ska fira henne då. Blir roligt! Gillar verkligen maten där, grymt gott!


Igår var jag hem till syrrans nya lägenhet! Hon har ju flyttat till samma gata som jag :D Roligt! Tar lixom 2 minuter att gå dit typ, hihi


Annars då, något nytt för er mina fina läsare? :)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se