jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2016

Av jempa - 10 mars 2016 17:00

 

Såg den här tischan på en av personalen på H&M idag, och den var så himla snygg på henne så jag måste nog ta o spana in den :) Kan tänka mig att den blir användbar nu framöver och till sommarn, när axlarna e brunare ;)

 


Av jempa - 7 mars 2016 12:30

 


Ja, alla dessa bomberjackor! :D Jag beställde ju en svart för en vecka sedan, som jag hämtade ut i lördags. Men den var alldeles för stor så den ska skickas tillbaka.


Men så såg jag på Annica Englunds snapchat att hon hade sån snygg, grön bomberjacka som tydligen kom från Rutandcircle. Så jag surfade in på deras websida fort som zlatan (annars tar den väl slut direkt när fjortisarna har sett hennes snap, haha) och beställde hem den. Och det bästa då, den kostar endast 399kr! Sånt gillas! Precis som det gula fodret på jackan, snyggt!


Av jempa - 5 mars 2016 17:11

Idag kickades dagen igång med hotellfrukost med jobbet på Södra. Vi har haft utbildning där idag, lärde oss mer om DiSK. Har ni hört talats om det? Att människor är olika färger; röd, gul, grön eller blå. Och att alla behövs för att bilda ett bra team. Väldigt intressant iallafall :)

Sen när jag kom hem gick jag på stan en sväng o kika. David ville även ha en ny tröja så hittade nåra, fotade dom, skickade till David och kom hem med en tröja o en tisha som han valt ut :) så så gåre till här i hushållet när karln ska ha nya kläder, haha :) ne inte alltid men ibland så!

Resten av dagen blir lugn, klev upp så tidigt så orkar inget annat.. Funderar på att se massa SATC-avsnitt o ladda upp inför New York :) ingen resa bokad än dock men inte långt kvar.
Ha en skön lördag alla fina!

Av jempa - 3 mars 2016 21:50

Hej på er!
Här kommer en liten bloggning såhär på torsdagskvällen. Trött som tusan är jag men ska snart sova, ska bara se klart på Päron i solen :)
Annars så har veckan rullat på, jobbat och sovit ungefär. Gär lite influensa nu så har laddat upp med immunstyrkande brustabletter, hihi, försöker intala mig att det ska hjälpa iaf och höll mig frisk i höstas när jag drack dessa. Zink kanske e rätt bra skit ändå.

Idag var vi o storhandla efter jobbet. Jag körde dit o David hem. Bra att få köra lite då o då så man inte glömmer bort hur man gör, haha ;) de blev ICA maxi iaf. Och mAx efteråt, sååå gott va det! Tripple cheese, så jevla god burgare!

Ne nu vart jag törstig, ska gå o fixa mig en brustablett! Snart helg hurrni!

Av jempa - 1 mars 2016 18:30

     


Här har ni min Februari-box:

  • Tandkräm, Oral-B
  • Nattkräm, The Body shop *Lansering!* ”Du är en av de första som får testa nattcremen från serien Oils of Life! Tre näringsrika fröoljor och sju kraftfulla eteriska oljor förnyas huden. Applicera på kvällen och vakna på morgonen med härligt återfuktad och len hy.”
  • Balsamspray, Gliss
  • Lash-Primer, Benefit. En primer för ögonfransarna, kan användas både enskild och tillsammans med mascara
  • Ögonbrynsgel, Elisabeth Mott

Jag tycker faktiskt boxarna blir bättre o bättre. Jag har ju prenumererat i över ett år nu och har faktiskt märkt att det blivit mer bra saker, och jag gillar att det är märken som man känner igen! Inte bara massa tok... Ett tag kändes det som att man bara fick smink som är med som gratisgrejjer i tidningar, ungefär det stuket.

Men nu är det mestadels märken man känner igen och det ger en känsla av kvalité. Bra där Glossybox! :)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido