jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2016

Av jempa - 22 mars 2016 18:00

 


Jag älskar ju jeanskjolar så dessa måste jag spana in! 

Av jempa - 22 mars 2016 11:00

 

Ja, dessa bomberjackor alltså! Än är jag inte klar ;) Beställde ju en från rutandcircle, men fick skicka tebax den då den var för stor. Skulle beställa en storlek mindre men självklart fanns inte den storleken i just den grönfärgen. Däremot fanns den i en annan grönfärg, den som är i mitten här i bilden, vi får hoppas den är snygg irl!

 

Av jempa - 20 mars 2016 15:50

Idag blev det en söndagsfika med dessa finisar på Eapresso House! Så mysigt o hinna träffas lite! Adele har blivit så stor sen jag träffade henne sist och det surras gärnet hela tiden, skoj! :D

Igår var vi på Mall of Scandinavia, en rolig galleria med butiker som inte finns på andra ställen. Tex Pull And Bear, det gillas!
Jag kollade upp hur stort MOS är o de e cirka 100.000 kvadratmeter. Och kan ni gissa hur stort Dubai Mall är? Ne det är fel. Gissa igen. Nope, fel det med!
Det är hela 500.000 kvadratmeter! Alltså MOS gånger 5 :)
jepp, så efter typ 2-3 timmar var vi klar där. Trodde nog det skulle vara lite större eftersom man har hört att de ska va så jekla stort.
Men har man varit i Dubai Mall så har man nog lagt ribban högt, haha :)
Men vi hade det kanon o de va kul me lite shopping!
Köpte bl.a dessa solglas i rosé på River Island:

Blev lite annat också. Dock inte så mkt saker, men en camo-skjorta o svart tischa från H&M, en sweatshirt/klänning på Zara och ja.. en foundation.. Hm.. Säkert nåt mer åxå som ja glömt nu. Blir kul när jag packar upp :)

Lunch käkade vi på asiatiska Icha icha där i gallerian, de va riktigt gott o David gillade det nog ännu mer än jag. Han tog nudlar, röd curry sås och nötkött.
Jag valde ris o kyckling med teriyaki sås.
Sedan innan hemgång blev det en fika på Dunkin donuts, vi köpte 2 munkar o delade på dom. Den där rosa var så himla smarrig. Strawberry frosted heter den, o you should try it! Så smaskig ;)

På kvällen tog vi en Uber till Fridays vid stureplan (45 spänn betala vi för den resan med Uber pop, från Nordic C så de va riktigt bra pris!).
Där käkade jag en stek (jaa, kött igen, älskar kött!) och den var himla smarrig!

Efter maten tog vi varsin drink. Jag tog en med cotton candy!! Jaaa sockervadd! Haha så himla fränt! Hon kom med ett glas med lite rosa sockervadd i sedan hällde hon i själva drycken från mixern o de va så himla synd att jag inte hann filma det för sockervaddet försvann ju när hon hällde på drinken. Den var god iaf :)

Ja, nu har ni fått min helg i stora drag här i bloggen.
Kul att ni visar uppskattning med hjälp av att trycka på hjärtat, blir glad! :)

Hoppas eran helg också varit bra, o än är den inte över!

Av jempa - 19 mars 2016 08:37

Gomorron på er!

Igår kväll käkade vi middag på Restaurang AG, ett ställe som vi har velat gått på ett tag men aldrig kommit till skott. Men den här gången hade jag bokat bord, o det är nog ett måste för det var proppat med folk! Verkar superpoppis!

Jag beställde en biff. Till den så fick man sallad med parmesan och bearnaissås, jag valde pommes till det. Dom hade bakad potatis som standard men ibland vill man ju bryta den ;) hehe ne men det gick bra o jag vart nöjd! Och det var verkligen supergott!

Så det stället rekommenderar vi!
Och ja just, David åt råbiff till förrätt, och det kan ha varit den godaste råbiffen han ätit tydligen, så gillar ni råbiff är den ett måste om ni ska dit! Han tog åxå biff till varmrätt och var åxå nöjd :)

Vi tog en prommis hem, det tog bara cirka 15 min att gå så de var perfekt!
O på kvällen blev det chill och Lets Dance, hehe, var så trött aå somnade tidigt.

Nu ska jag fixa mig inför dagen men föööörst --- hotellfrukost!!

Ha en bra lördag allesammans!

Av jempa - 18 mars 2016 14:19

Hej på er!
Nu är vi i storstan (sthlm asså) jag o David. Ska vara här i helgen och åker hem på söndag. Mys!

Vi kom fram vid 10, checkade in och fick ett rum med fönster, vilket var oväntat då jag bokade det billigaste rummet som inte har nåt fönster, så det vart en glad överraskning!

Sedan for vi ut till Cykelmässan i Älvsjö. Där var vi klar efter en timma, och nu har vi hamnat i lobbyn på hotellet. Vi bor på grymma Nordic C, som vanligt :)

Så medans jag drar en bloggning och dricker cappucino så dricker David en drink o läser en cykeltidning som han fick på mässan. Chill! :) kanske hinner med en sväng på stan åxå innan det är dags för middagen på Restaurang AG. Men ingne stress här inte! Den här helgen ska vi njuta och imorgon blkr det M-O-S så vill ju spara shoppingpengarna tills dess :)

Ha en fin fredag!

Av jempa - 16 mars 2016 10:45

 


Dessa kappor är så enkla och snygga, till ett bra pris dessutom!

Jag har fastnat för den vita, så fräsch!


Av jempa - 15 mars 2016 16:30

 


Jaa minsann, här får ni se min lunch-shopping från idag när jag och Anna-Carin lunchade på stan :) Förutom att käka på Waynes så hann vi med en sväng på Åhléns.

Och där hittade jag dessa på rea (har haft dom förut, använde dom tills sulan blev helt tärd, assköna!), 70% då blir det ju typ gratis! 150 kronor iaf för ett par sköna pjux är ju alldeles lagomt det :)


Av jempa - 13 mars 2016 10:50

Godmorgon mina fina läsare :)

Igår vart de kalas! Svärmor har fyllt 60 så vi blev bjuden på goood mat. Så kul med den där stekplattan (raclette tror jag den heter) att mam steker sitt eget kött och på sin egen lite "spade" som är under plattan kan man lägga annat smått o gott som t.ex champinjoner, brieost, paprika med mera. Smaskens! Och det blir socialt på nå vis :) mysigt!
Efter käk o efterrätt såg vi lite på Mello. Kul att rätt låt vann!! Frans låt har ju legat 1a på Sverigetoppen på Spotify så jag hade mina aningar att han skulle vinna :)

Nu ska jag hoppa in i duschen o kicka igång den här söndagen. Hepp hepp!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards