jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 5 december 2016

Texten saknades till inlägget nedan, så den kommer här istället :)

Av jempa - 5 december 2016 21:48

Tredje dagen i Dubai och vi stornjuter!
Bor på Rove Hotel som ligger mittemot Dubai Mall, supernära!
Vi har utsikt mot Burj Khalifa också, najs!

Igår tog vi en Uber till havet, vattnet är så skönt! Man behöver inte ens gruva sig när man går i o då är det varmt! T.o.m för en badkruka som jag :)
Käkade middag på The Cheesecake Factory, har velat testa det stället sen jag såg att Penny i TBBT jobbade där, haha :) vi åt pasta bägge två och min rätt var såå god! Garlic Pasta med kyckling. Vi tog buffalo winhs till förrätt med Blue cheese-dip. Ja ni hör ju själva vad smarrigt!

Idag har vi bara legat vid poolen o slappat, jag ligger faktiskt fortfarande här nu medans David gick på nåt asiatisk matställe här i närheten. Jag e inte så mkt för sån mat o han storälskar det så då tog han en liten prommis sit. Själv ska jag nog gå på hotellets Starbucks o köpa mig en macka till lunch.
Det skiljer ju 3 timmar mellan sverige o dubai så nu är klockan 14.20 här nu.
Sen ska vi fräscha till oss o åka till Dubai Magic Garden, världens största trädgård o allt är gjort av blommor o det ska vara något utöver det vanliga sägs det. Som det mesta här i Dubai :) gör dom något här så görs det ordentligt!

Ah, dags för lunch!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se