jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2016

Pinchos och Bingolotto

Av jempa - 16 oktober 2016 12:58

Godmorgon på er!
Söndag och chill morgon här med mysbralla och youtube sen kl 10 då vi vaknade :) love it!

Igår var jag o David på Pinchos för middag o drinkar. Dock blev jag besviken för den största anledningen till att jag bokade bord där den här gången var för att som fått in en ny miniburgare på menyn, med lökring o beasås!! OMG! Ni hör ju själv vad jevulskt smarrigt de låter. O när vi sitter där o ska beställa med appen så är den borttagen från menyn! Den var alltså slutsåld.. Vi hade bokat bord rätt sent (de va fullbokat fram till kl21 så blev då) så hade vi haft tid tidigare hade jag fått den.. Ska lägga det på minnet till nästa gång. BOKA BORD TIDIGT! Var fler rätter som var slut också..
Men vi fick god mat ändå, så vi blev ändå rätt nöjda.

Sen blev det bingolotto, dom firade 25år så passade på o slå till på en lott, var länge sen jag spelade. O jag vann iaf 50kr, yää! :)

Vad har ni gjort i helgen? Får se om vi tar en pokenad strax. Kram på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 16 nov 09:12

La precis en beställning hos Caia. Tänker att jag ska testa deras toner som sägs ska vara så bra.. så bara hoppas jag också tycker det :) blev ett hårband och en neccessär också, dom har 20% på allt just nu, förutom just hudvård. Det är ju lite syn...

Av jempa - Lördag 6 nov 13:58

Hur lätt är det att stå emot allt puttinuttit o fint till nyfödda då? Näe inte särskilt! Detta set och det nedan klickade jag precis hem från Lindex. 25% på ALLT där just nu, så då passar en på :) Nu när RUL är gjort och jag är 23 veckor in i ...

Av jempa - Onsdag 27 okt 14:07


Idag går jag in i vecka 22.över halva tiden jar redan gått! Veckorna går så fort nu tycker jag. Hur mår jag då? Jag har haft en del illamående, från typ vecka 8-9 tills typ förra veckan då det började avta en del. Men jag kan fortfarande bli il...

Av jempa - Lördag 23 okt 20:55


Precis beställt dessa från Zalando. Gillar att sulan ser ordentlig ut och förhoppningsvis är dom inte lika hala som dessa sortens skor annars brukar vara. Jag tror dessutom dom kommer passa mina svullna gravidfötter bra längre fram i vinter :) ...

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se