jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 juli 2016

Mer från New York!

Av jempa - 16 juli 2016 10:12

Jag har några fler bilder från New York som jag inte visat er. Min mobil kraschade dagen efter min födelsedag, första tanken var att nu är det kört med alla NY-bilder (!!! Panik). Men som tur var så låg bilderna kvar o på nåt jekla vis fixade David över bilderna till min dator medans mobilen bara låg där död o vägrade starta upp, kokhet var den också.

Har skickat in den på lagning för en vecka sedan så hoppas den snart kommer tillbaks tiptop.

Hädanefter kommer jag föra över bilderna med jämna mellanrum till datorn, speciellt när man varit på resa!


Okej, slänger upp en del bilder som jag inte tror jag bloggat, med lite bildtext :)


Det var poliser överallt! På Times Square fanns dom vart man än kollade. Ska man bli rädd eller trygg.. vi kände oss trygga iallafall :)


 

På Times Square :) yeah peace!


 

The New York Times kontor. Och den där filmen vill jag se! Asså Mike & Dave :D Verkar rolig (såg trailern på teven på hotellet). Undrar när den kommer till Sverige? *Zac Efron!*


 

OMG! Brooklyn Bridge! Och den dagen hade jag en svart, sportig klänning som det står just Brooklyn på. Tror ni jag skämdes lite när vi gick där över bron, precis som att jag hade planerat det. HAHA!!


 

Pusss ;)


 

En random bild i China Town, allt stog på kinesiska och David älskade det området. Skulle han bo i NY så var det tydligen det området han skulle välja att bo i. Överallt vi kollade såg man kineser, lite kul faktiskt. Vi käkade Ramen på ett ställe där också och David var i heaven typ :) Jag är inte speciellt impad av sån mat, men det funkar. Glad för älsklingen som fick uppleva det iallafall!

 

Tänkte första gången jag såg den här bilden när jag gick igenom alla bilderna på hotellet: "vad har jag fotat här?". Men sen kom jag på att det är ju High Line man ser där, ni har säkert läst inlägget om när vi gick där Verkligen mysigt och det rekommenderas att promenixa där! Man tar sig fram snabbt genom stan också eftersom man slipper alla rödljus/övergångsställen. Passa er bara för "The sleepwalker"! ;) Läskigt! Googla om ni vill! Annars blire en överraskning om ni ska dit. Hihi!


   

Hooters då! Så jekla god mat! Vi var där två ggr. Dom där snurriga friesen var dom godaste fries jag ätit! Och kycklingvingarna, MUMS!


Käkade frukost på ett lite hippt frukosställe. Vad tror ni mina pannkakor med blåbär kostade? 14 dollar! Sjukt.. dom var inte ens speciellt goda. Men Davids avokadomacka med ägg såg grymt god ut och det var den tydligen också. Tror han betalade samma och det var nog bra mycket mer värt än mina pannkisar, som inte var lika goda som här hemma.


 

Lite utsikt över Manhattan.


   

Osäker på om denna finns i Sverige? Supergod iallafall! Och kul att testa drycker man inte ser speciellt ofta.


 

The Apple store, i närheten av Central park.


 

Central park, åååh man vill tillbaks! Vilken härlig park! Och vi hann inte ens gå igenom hela..Kan det där vara The Plaza Hotel tro? Jag tror det! Där bor Victoria Silvstedt för övrigt :)Chillar i Central Park :) Det var så himla fuktigt i stan så håret levde sitt egna liv kan man säga. Att platta håret innan man gick ut på morgonen var heelt onödigt, hehe


 

Glass-paus i parken! 4 dollar/st kostade glassen.


 

Puben som ligger bakom How I met your mother, kul! :D   

Vi åker Staten Island ferry.


 

Ser ni frihetsgudinnan? Det gör inte jag... haha jo lite iaf ;)


Många Starbucks-besök blev det under resan. Ibland bara för att gå på toaletten, men ofta köpte vi med oss nåt att dricka och surfa lite på deras wifi. Den där chokladmuffinsen var faktiskt smarrig!


 

Ett random käk-stopp i Soho, det området var supermysigt och där trivdes jag bäst! Många roliga butiker (där i närheten fyndade jag Adidas-plaggen) och inte för mycket folk. Den här sushin var helt okej, men ingen wow-känsla.

Men gud! Tror inte jag har någon bild från Sushi-buffen vi var på! DET kan man kalla buffe! Det fanns massor att välja mellan och såååå gott! 18 dollar kostade den buffen och det var för en gångs skull bra pris tyckte vi! Vi rullade ut därifrån toknöjda :) David slog sitt rekord o åt 22-23 bitar, hihi!


 

Vi gick in på Flight Club, en populär sneakers-butik. La upp en film därifrån på min Instagram, oändligt med skor! Just dessa är inglasade för det är dyringarna. Bl.a yeezus-skorna. Vad är det dom kostar, typ 10.000kr tror jag? Rätta mig om jag har fel. Dyr är dom iaf o folk älskar dom!


     

Det här var precis innan min hostattack! Trodde jag skulle spy! Ni vet hur läskigt det är när det känns som att man ska kräkas eller nåt för nåt irriterar en nere i halsen och det går inte att hosta bort! Vi satt där i lugnan ro i Union Square Park, och jag fick resa mig o gå därifrån för när man får sån där hosta vill man bara gå undan. Hur lätt var det då när de va folk överallt.. Ställde mig nära en papperskorg ifall jag skulle behöva spy. Så jekla hemskt! Efter ett tag gick det över. Tur jag hade vatten med mej! Den där Strawberry and Cream-frappen var iaf supergod, hehe :)


     

Hehe, pulade lite korv vid Central Park, det låg också på min To do-list :) Den var god men på slutet började den kännas för mycket..


 

Det här vet jag inte riktigt vad det är, hehe, vi är inne i en sportaffär iaf. Kan det vara Nikebutiken som var den största jag varit in i, tro.. Den var iaf 5 våningar!


 

Här har ni lite Michael Kors-klockor :) Jag fick den i mitten av min man i födelsedagspresent! *happy wife!* Visst är den helt klart snyggast? Gillar det blåa och blinget!


   

Manhattan på Manhattan :)


     

Det här var sista dagen, vi var på jakt efter en souvenir-butik innan våran transfer till flygplatsen kom. Fiiina polishästar! :) Snacka om trafiksäkra!


 

På flyget på väg hem. Vi myste på med fri dryck och filmer/serier. Resan gick verkligen smidigt. David uppskattade benutrymmet också :)Ja, det vart ju ett ganska långt inlägg, hoppas ni tyckte det var roligt att läsa! :D


 
 
Ingen bild

Therese

17 juli 2016 12:01

Dr peppern finns på Ica i Nacksta. Imorgon blir det antagligen Ullared för oss :)

jempa

17 juli 2016 18:30

Diet alltså? I flaska? Finns bara på burk på Hemmakväll :/

Rooligt för er! Jag vill dit snart igen, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards