jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2016

Av jempa - 16 maj 2016 17:00

 

Nu är det inte speciellt långt kvar tills vi åker till New York! Typ, 1,5 månad!

Självklart har vi planerat en del saker vi vill se/göra, förutom det där vanliga såsom Frihetsgudinnan, Empire state building, Brooklyn Bridge med mera. Och så vill vi dricka en Manhattan där på Manhattan också ;) 


Vi kommer iallafall bo på The New Yorker-hotel, det ligger i Garment District/Manhattan vid Madison Square Garden och i närheten av Empire state building så enligt Tripadvisor är det ett bra läge med gångavstånd till många ställen. 


Ett måste för mig som Sex and the city-fan är ju självklart att kolla upp 66 perry street, dvs Carrie Bradshaws adress och port. Låter säkert så jekla töntigt för alla som inte kollat på SATC. Men när jag nu äntligen får åka till NY måste jag ju ta en sväng förbi där. Vill hellre se hennes port än typ Empire state building, haha :D 


En dag av dom 9 vi är där är planen att åka ut till Woodbury outlet, ligger cirka en timme utanför NY city och har märkeskläder till kanonpriser. Det är som en liten by med små hus/affärer som t.ex Michael Kors, Nike, Marc Jacobs, Yankee Candle och Superdry.


Och sist, men inte minst, är ju Six Flags Great Adventure! Nöjesfält med helt SJUKA attraktioner. Gröna Lund och Liseberg kan slänga sig i väggen! 

Vi var på ett Six Flags (det är en kedja) när vi var i Los Angeles, och det var så himla mycket spännande berg o dal-banor! Jag åkte inte alla men bra många faktiskt, blev förvånad av mig själv :)


Ja, detta är som sagt en del av vad vi kommer hitta på där borta i storstan. En annan sak som är suuuperviktig (hihi) är att jag ska försöka få tag på ett lip gloss/läppstift från Kylie Jenner! Vore ju riktigt najs om man kunde haffa ett sånt! Dom säljs ju alltid slut på bara några minuter varje gång dom släpps. Dom finns inte att köpa i Sverige utan då ska man isf beställa nånstans på nätet. 


Ja, detta är våran New York-planering såhär långt. Och då har jag inte ens skrivit om alla restauranger som vi vill till, och det är ju en del ;) Maten är en stor del av resan. 


Av jempa - 16 maj 2016 10:45

 


Alltså, har ni sett nåt gulligare eller? HAHA :D Så jevla söt! Ni skulle sett när han gick rakt emot en, såg så himla roligt ut :)

David har beställt den här dräkten på Ali, för typ 60 kr. Det ingick även en hatt och en mantel, men dom satt inge bra så dom struntade vi i. 


Av jempa - 13 maj 2016 12:00

 

H&M har fått in mycket fint, men det enda jag fastnade för var denna off shoulder-klänning för 149:- och kilklackar för 299:- 

Skulle passa bra tillsammans också :) 


Av jempa - 8 maj 2016 18:40

Äntligen får vi lite sol o värme! Idag har det varit kanonväder med sol o blå himmel!
Love it!

Förutom att vara ute i solen så tog jag o David en fika på Espressohouse, älskar att uteserveringarnas tid har börjat :) gick även in på Din Sko o spana, dom har fått in många fina skor! Gillar kollektionen med Montazami-systrarna.

Av jempa - 6 maj 2016 20:45

Har fyndat lite på AliExpress ikväll! Så kul när man får mycket saker till liten peng!
Den blå/rosa klänningen får gärna skynda sig lite i frakten då jag hade tänkt ha den på bröllop rätt snart. Ja om den är lika fin irl och sitter fint på förstås.
Och hur söt är inte den vita i spets då?? Kosta cirka 70 spänn ;)

Anledningen till att jag började spana på Ali ilväll var för att vi e ute efter en högtalare man kan ha i badrummet, älskar att lyssna på musik medans jag sminkar mig osv på morgonen, men denna kan man även ha i duschen eftersom den är vattensäker. Kan ni gissa priset? 3 dollar, så vad kan det bli? Runt 25 kr. Och fri frakt såklart. Äälskar Ali!

Dom små plopparna under är sånna där kabelhållare. Så drygt när kablarna åker iväg o man får böja ihjäl sog för att få tag på dom. Nån som känner igen sig? Ja med dessa slipper man leta kablarna utan man har dom på plats. Dessa säljs i 6pack för 1,70 dollar. Hur bra?!
Dom kostar 99 kr på Mediamarkt..

Av jempa - 3 maj 2016 18:28

Detta fick jag i månadens Glossybox:
Osis, Volume Up - Hårspray som ska ge fantastisk volym.

Unani, Face mask - Fuktgivande ansiktsmask.

Beauty formulas, Nailpolish Remover Wipes - Removerservetter som är perfekta att ta med på resan.

Hey Honey, Facial serum - Vårdande serum som även kan användas som primer under makeup.

Benefit, Dew the Hoola - Flytande bronzer.

Nä, inte den roligaste boxen men jag ser fram emot att testa håraprayen, och bronzern.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards