jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 mars 2016

Kalas!

Av jempa - 13 mars 2016 10:50

Godmorgon mina fina läsare :)

Igår vart de kalas! Svärmor har fyllt 60 så vi blev bjuden på goood mat. Så kul med den där stekplattan (raclette tror jag den heter) att mam steker sitt eget kött och på sin egen lite "spade" som är under plattan kan man lägga annat smått o gott som t.ex champinjoner, brieost, paprika med mera. Smaskens! Och det blir socialt på nå vis :) mysigt!
Efter käk o efterrätt såg vi lite på Mello. Kul att rätt låt vann!! Frans låt har ju legat 1a på Sverigetoppen på Spotify så jag hade mina aningar att han skulle vinna :)

Nu ska jag hoppa in i duschen o kicka igång den här söndagen. Hepp hepp!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se