jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2016

Av jempa - 19 februari 2016 15:30

 


Yaaay, fredag! Det gillas!

Ska ni göra nåt särskilt i helgen då? Jag ska nog ut till Birsta en sväng, är så sugen på att gå på H&M Home, vill ha nya kuddfodral o kanske en silver-ananas som ljus, hihi, dom e fina :) Kan passa fint tillsammans med min nya ljusstake i silver.


Ha en skön fredag!

Av jempa - 17 februari 2016 12:30

 

Den här lampan var ju läcker! Älskar foten i marmor! Skulle kunna tänka mig att den är snygg att ha på sängborden. 

 

499kr, Hemtex

 


Av jempa - 14 februari 2016 14:26

Alltså, jag är speechless typ! För ett tag sen skickade jag en länk till David på denna ljusstake som jag även bloggade om för någon vecka sedan, skrev lite på skoj att jag önskar mig den på Alla hjärtans dag, för det är ju ingen billig ljusstake direkt så antog att han inte tog det på allvar.
Men den lilla sötjekeln gav mig den imorse i ett jättefint inslaget paket med Royaldesign-klisterlapp på (ah jag höll på o smälla av redan där)! Och i paketet ligger denna underbaring! Ååh! Då smälter man! Min fina man, älskar dig så in i vassen!
Det värsta av allt är att jag har inte köpt något till han? Vi brukar typ gå ut o äta på alla hjärtans dag och det brukar vi var nöjda med bägge två :) men jag har en plan! Tror jag har kommit på nåt som kan göra han glad.. Ah ska klura lite på den saken så får han nog en present i efterskott av mig :)

Ha en fin söndag och alla hjärtans dag och ta hand om varandra! <3

Av jempa - 13 februari 2016 13:30

Visst syns hatten bra? :D NOT! Men strunt samma, det är den jag bloggade om igår iallafall och nu är den min. Hittade även ett par schyssta jeans (som e snyggare irl) på Newyorker i en fin vårig blåfärg. Endast 299 kr dessutom!

Hur har ni det idag? Ha en fin lördag!

Av jempa - 12 februari 2016 16:15

 


Provade den här hatten på lunchen, och fastnade lite för den faktiskt :) Tror att det kan vara extra snyggt med hatt om man lockar håret, hehe, känns lite mer fashion då. 

Ska gå o klämma på den igen efter jobbet tror jag. 

Av jempa - 11 februari 2016 18:46

I helgen är det jag som kommer gå All in på att få bort dom där guldiga toner som alla med blont hår vet dyker upp efter några tvättar, gäller att underhålla med silverschampo osv om man vill hålla färgen "kall" som jag vill.
Jag har en silverinpackning från Maria Nila men tycker den är dålig så måste försöka hitta något bättre. Men under tiden köpte jag denna Color Refresher som räcker upp till 6 tvättar.
Det är en mousse som ska vara i håret i 3 min o sen sköljs den ur och håret ska va fritt från guldiga toner. Det låter ju bra iaf så måste testa :)

Av jempa - 6 februari 2016 20:02

Men alltså kolla iiin!! Allt detta braiga fick jag i min Mysterybox dom jag vann av Veckans nu's härliga podd Skvallerpodden, för att jag hade veckans bästa fråga :) så himla kul! Jag frågade lite om hur löget var med Rob Kardashian eftersom man så sällan hör nåt från han. E ju bara alla tjejer i den familjen som hörs o syns överallt.

Iallafall, ja ni ser ju vad mycket bra saker jag fick! Ett läppstift från MAC lixom, bara det :) och nagellack från OPI och China glaze!
Men även två nyheter från Loreal, en läpp-palett i olika nude-färger (wow!) och deras nya foundation som jag hoppas är i en nyans som passar mig. Har varit lite nyfiken på den faktiskt :) och en ögonpenna som även den är från Loreal.
Ja o duschcreme och en Eye treatment från Lumene.

Taack snälla Bella & Paulina för den superbraiga mysteryboxen!! <3

Av jempa - 5 februari 2016 13:00

 

 


Den här ljuslyktan är såå snygg ju! Finns på bl.a Royaldesign, kostar 650 kr. 

 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards