jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 februari 2016

Brasserie Verket

Av jempa - 21 februari 2016 17:55

Idag blev det middag på Brasserie Verket. Riktigt gott!
David åt råbiff till förrätt och rostbiff med potatisgratäng o bbq-sås till varmrätt.
Jag hoppade förrätten (njöt av deras goda bröd istället) och tog grillad oxfilé med potatisgratäng o beasås till varmrätt.

Nu är vi proppmätta o nöjda! Men det var riktigt mysigt där, inte allt för mkt folk och skön stämning. Vi hann planera mycket för vår förhoppningsvis kommande New York-resa. Ska märka ut matställen, butiker och ja allt som man vill se och uppleva, på Google maps så oavsett var i NY vi är så ska det finnas en restaurang som vi vill prova i närheten :) bara att spana i mobilen lixom. För jag antar att det lär finnas massa matställen man vill prova.

Och dessutom, får inte glömma att dricka en Manhattan på Manhattan :D

 
 
Linda

Linda

21 februari 2016 23:06

Gud vad härligt det lät med New York =) När ska ni åka dit? Hoppas på att få se massor av bilder och shopping därifrån sen ;) Den stan är ju drömmen alltså och ett shopping mecka för oss shopaholics :D

http://Lindadelicious.bloggplatsen.sedfkt

jempa

22 februari 2016 09:04

Ja, vi hoppas det blir en resa dit! Isåfall blir det till sommaren och under min födelsedag.
Jag funderar på att vlogga under den resan och lägga ut det på min youtube-kanal, vi får se :)

 
Ingen bild

A

26 februari 2016 09:05

Ni måste åka,var i NY 2004.Var där i 3 veckor,den bästa resan någonsin.

jempa

26 februari 2016 09:51

Vad härligt! Ja, vi hoppas att vi kommer iväg :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se