jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 februari 2016

Tack mitt hjärta!

Av jempa - 14 februari 2016 14:26

Alltså, jag är speechless typ! För ett tag sen skickade jag en länk till David på denna ljusstake som jag även bloggade om för någon vecka sedan, skrev lite på skoj att jag önskar mig den på Alla hjärtans dag, för det är ju ingen billig ljusstake direkt så antog att han inte tog det på allvar.
Men den lilla sötjekeln gav mig den imorse i ett jättefint inslaget paket med Royaldesign-klisterlapp på (ah jag höll på o smälla av redan där)! Och i paketet ligger denna underbaring! Ååh! Då smälter man! Min fina man, älskar dig så in i vassen!
Det värsta av allt är att jag har inte köpt något till han? Vi brukar typ gå ut o äta på alla hjärtans dag och det brukar vi var nöjda med bägge två :) men jag har en plan! Tror jag har kommit på nåt som kan göra han glad.. Ah ska klura lite på den saken så får han nog en present i efterskott av mig :)

Ha en fin söndag och alla hjärtans dag och ta hand om varandra! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 23 feb 23:01


Tradera alltså, att jag inte tänkt på det innan! Finns ju såklart massa fina o fräscha bebisplagg där! Sjukt bra ju, speciellt den här tiden i början när barnet växer så det knakar o vips är han 3 storlekar större typ :) Så här ovan ser ni v...

Av jempa - Fredag 21 feb 21:22


Sån härlig dag! Solen har visat sig en hel del idag och det har varit lite vårkänsla i luften! Älskar att man nu på promenaderna kan höra fåglarna kvittra och vatten droppar från taken! Jason och jag klev upp vid 09.30 idag, såå skönt!! Det va...

Av jempa - Onsdag 19 feb 11:19


Vi är fortfarande på jakt efter ett soffbord, just nu har vi bara två ostabila sidobord som får fungera som soffbord, men nu när Jason börjar dra sig upp vid möbler så är det verkligen inte säkert. Vi sålde vårt förra soffbord innan vi flyttade,...

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se