jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 december 2015

Lucka 22

Av jempa - 22 december 2015 16:30

 

Lucka 22

 

En riktig kanon-produkt verkar det som, om man läser recensionerna om den på bodyshops hemsida. Dessutom kostar den 295 kr så då hoppas man den är bra :)


 
 
Zandra

Zandra

28 december 2015 01:06

Den är SÅ bra! Jag har (på nåt sätt jag inte riktigt förstått eller hängt med på) blivit över 30 år och har länge tyckt att mina ögon börjat bli så mjuka och tjocka i ögonlocken. Köpte först en ögoncreme från Lumene men märkte ingen skillnad. Köpte sedan den här och... WOW! Mina ögonlock har liksom tightat till och är inte så geggiga och hängiga längre, ser inte så trött ut. Jag använder den dessutom kanske bara en till två gånger i veckan nu och det räcker gott, dessutom är den dryg, så även om den var lite halvdyr kommer jag ha den länge. Nästa gång jag ska köpa ansiktscreme kommer jag köpa från samma serie.

http://www.4unicorns.se

jempa

28 december 2015 11:18

Wow! Detlåter ju hir bra som helst! För oftast tycker jag att man inte märker någon skillnad.
Ah just det, jag är ju i behov av en ansiktskräm, kanske man ska kolla närmare på den från body shop då :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se