jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 december 2015

Lucka 22

Av jempa - 22 december 2015 16:30

 

Lucka 22

 

En riktig kanon-produkt verkar det som, om man läser recensionerna om den på bodyshops hemsida. Dessutom kostar den 295 kr så då hoppas man den är bra :)


 
 
Zandra

Zandra

28 december 2015 01:06

Den är SÅ bra! Jag har (på nåt sätt jag inte riktigt förstått eller hängt med på) blivit över 30 år och har länge tyckt att mina ögon börjat bli så mjuka och tjocka i ögonlocken. Köpte först en ögoncreme från Lumene men märkte ingen skillnad. Köpte sedan den här och... WOW! Mina ögonlock har liksom tightat till och är inte så geggiga och hängiga längre, ser inte så trött ut. Jag använder den dessutom kanske bara en till två gånger i veckan nu och det räcker gott, dessutom är den dryg, så även om den var lite halvdyr kommer jag ha den länge. Nästa gång jag ska köpa ansiktscreme kommer jag köpa från samma serie.

http://www.4unicorns.se

jempa

28 december 2015 11:18

Wow! Detlåter ju hir bra som helst! För oftast tycker jag att man inte märker någon skillnad.
Ah just det, jag är ju i behov av en ansiktskräm, kanske man ska kolla närmare på den från body shop då :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se