jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 december 2015

Lucka 22

Av jempa - 22 december 2015 16:30

 

Lucka 22

 

En riktig kanon-produkt verkar det som, om man läser recensionerna om den på bodyshops hemsida. Dessutom kostar den 295 kr så då hoppas man den är bra :)


 
 
Zandra

Zandra

28 december 2015 01:06

Den är SÅ bra! Jag har (på nåt sätt jag inte riktigt förstått eller hängt med på) blivit över 30 år och har länge tyckt att mina ögon börjat bli så mjuka och tjocka i ögonlocken. Köpte först en ögoncreme från Lumene men märkte ingen skillnad. Köpte sedan den här och... WOW! Mina ögonlock har liksom tightat till och är inte så geggiga och hängiga längre, ser inte så trött ut. Jag använder den dessutom kanske bara en till två gånger i veckan nu och det räcker gott, dessutom är den dryg, så även om den var lite halvdyr kommer jag ha den länge. Nästa gång jag ska köpa ansiktscreme kommer jag köpa från samma serie.

http://www.4unicorns.se

jempa

28 december 2015 11:18

Wow! Detlåter ju hir bra som helst! För oftast tycker jag att man inte märker någon skillnad.
Ah just det, jag är ju i behov av en ansiktskräm, kanske man ska kolla närmare på den från body shop då :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se