jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2015

Av jempa - 16 november 2015 08:52

Helloo everybody!

Här har vi det bra, det är varmt o skönt! Igår var det 26 grader kl 18, o desto varmare på dagen så vi njuter för fullt.
Igår solade vi på taket, det finns en pool även dör och en bar, verkligen jättefint här! Sedan efter lunchen tog vi en prommis till sanddynerna i Maspalomas, det var kul, häftigt med nåt så annorlunda! Där i närheten är nudisternas place (ja, dom har en egen stranddel) åxå men som tur va såg vi ingen nakenfis :D
I förrgår (lördags, våran riktiga första dag här) var det molnigt så vi tog bussen in till shoppinggallerian Atlantico. Köpte jeans o en camohalsduk på Stradivarius. David shoppade jeans o en schysst tröja på Pull and bear. Där köpte jag 3-pack strumpor åxå för jag glömde lixom o packa ner det :)

Så nu har vi varit dit iaf o de var najs, skönt att kunna bocka av det såhär tidigt på semestern. Nu ska det enligt väder-sidorna på nätet fortsätta va fint resten av veckan så det hoppas vi på.

Idag blir det nog sola o bada nere vid havet.
Kram på er från ett soligt Grancan!

Av jempa - 12 november 2015 12:30

 


Igår var det rea på Aliexpress så dessa fynd blev det, älskar ju dom där bollarna :D Har en redan från H&M men man kan väl ha fler? Dom e fina att hänga på väskan också :) Och så kostade dom ändå bara typ 15kr styck. Hoppas dom är lika fina irl som på bilden.

Tröjan hoppas jag på att man kan ha som klänning, till tights bara. Men det blir mer av en chansning när man beställer kläder, lite svårt med storlekarna så vi får se hur den sitter :)

Av jempa - 9 november 2015 17:29

Nytränad tjej, så skönt! Äälskar friskvård! Önskar bara att jag kunde ta mig till gymmet lite oftare för det är alltid sån skön känsla när man går därifrån helt slut.

Iallafall! Nu börjar det bli nära! Bara 4 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria. Ska fixa lite euro nu i veckan så man har lite cash om man skulle hitta nåt fint i nån liten supermarket eller så ;)
O självklart blir det en tur till ett shoppingcenter i närheten där Stradivarius, Zara, Berschka, Pimkie och Pull and bear finns, mina favvobutiker! Skoj :) då kan det åxå va bra med lite Euros.

Nu ska jag fixa middag. Man blir hungrig när man tränat!

Av jempa - 8 november 2015 16:34

Jag måste bara blogga om det här fantastiska ljuset, igen! Det luktar sååå gott!

Jag tände det tidigare idag när jag kikade på Empire (tack Linda för tipset! Nu är jag hooked!). Och nu när jag kom hem från mamma o pappa så kände jag när jag öppnade dörren att det spridits en härlig doft i lägenheten. Och då var det alltså typ 2-3 timmar sen jag släckte det.
Det luktar inte "för mycket" heller utan bara behagligt fräscht :)
Ah kanske ska skriva varifrån det kommer? Lagerhaus is the place! Go get it ;)

Av jempa - 8 november 2015 16:25

Precis kommit hem efter farsdagsfirande. Pappa fick årets glögg (Earl Grey-smak i år, köpte en flarra till mig själv å, den är ju så fin!) och trisslotter.
Det bjöds på chili con carne med vitlöksbröd o sallad. Muums! Och kladdkaka med fruktsallad o grädde till. Satt fint i kistan :)
Jag tog en härlig promenad dit men hem fick jag skjuts av Olle som övningskörde, spännande! Nerå, det gick hur bra som helst ;)

Ikväll blir det Bingolotto! Jag vann en hunka sist jag spelade så idag hämtade jag ut en ny lott av min vinst, o fick en ny 50-lapp också! Bara det e ju en vinst i sig, hehe

Av jempa - 7 november 2015 15:38

Hej på er!
Ja dålig bloggning i veckan, I know. Men dagarna har lixom bara flygigt iväg.

Var precis en liten sväng på stan. Köpt farsdagspresent till papi :) Jag mötte även upp mami för en runda inne på Julmässan på Stadshuset, blev lite besviken för trodde det skulle vara lite "större".
Nu har jag gjort varsin kaffe med skummad mjölk till mig o David. Så himla gott med kanel på toppen! Luktar ju så gott åxå :)
Ska läsa lite inredningsmagasin och chilla. Får se vad det blir ikväll. Sugen på o gå ut o äta en köttbit eller två :)
Ha en fin lördag! Puss på er

Av jempa - 2 november 2015 16:30

 

Fina va? Dom kommer från IKEA's julsortiment. Säljs i 5-pack och kostar 49:-

 

Av jempa - 1 november 2015 16:46

Har klämt på dessa ugglor dom senaste gångerna jag varit in på Kaap, så nu jeklar slog jag till! En vit blev det, o den står så fint inne i sovrummet nu :)
Var in på IKEA åxå, köpte så himla roliga grejjer!! 2 glödlampor o ett paket värmeljus, tjoho! ;) Såg fina diamant-juldekorations-grejjer å men dom var slut tyvärr.. Men dom skulle få in fler framöver så jag måste nog tebax. Dock vet jag inte riktigt vart jag ska ha dom än :) En skulle man förstås kunna ha på ljusfatet.. Jajja!

Ha en skön söndagkväll allihopa!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards