jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 november 2015

Härlig vecka!

Av jempa - 21 november 2015 00:48

Hej på er!
Sitter på tåget nu på väg hem, är i Gävle nu.
Här i Svedala är det minsann minus 3 grader, o där man kom ifrån låg de mellan 26-30 varje dag.. Fast de jobbigaste e nog att man kommer tillbaks till detta mörker! Det har varit underbart med solen o ljuset, inte bara själva värmen alltså. Otroligt härligt med solenergi och att det är bländande ljust ute när man vaknar på morgonen vid 08 o går ut på balkongen o man verkligen blir bländad. Love it! :)

Och känns som att man har gått upp typ 5 kg den här veckan! Asså som vi har ätit! Haha! Frukost, lunch, middag. O feta buffeer varje måltid. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaks till de vanliga, o nu har jag lust o gå på typ en detox (lätt o säga när man käkade max direkt när man klev av planet..), hehe ;) ne men mer sallad får de bli iaf! Tyckte jeansen satt tight nu när jag tog på mig dom igen efter en vecka i bara klänning/kjol/bikini.

Ne vi har haft en kanonvecka! Kommer kanske upp fler bilder som finns i Davids mobil. Han tog några fina havsbilder bl.a
Kram på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 28 nov 19:20

Ne men alltså! Dom här snygga gick ju inte att motstå :) H&M har 20% rabatt på allt just nu så dom kostar endast 159 kr! *Tips tips* Jag tog dom i en storlek större så han kan ha dom framåt vårkanten :) ...

Av jempa - Onsdag 18 nov 21:29

Jamen visst hurrni, jag sålde våran soffgrupp o köpte denna soffa från IKEA för samma peng, och jag är så nöjd! :) Den är bredare än den vi hade tidigare men rummet känns ändå luftigare, tror det beror på att den är lägre. (Plus att fåtöljen to...

Av jempa - Söndag 8 nov 20:22

Den här helgen har varit så mysig! Började lördgamorgonen med att baka scones. Kan inte minnas senaste gången jag åt sånna! Jättelänge sen! Sedan efter Jasons vila så åkte vi in till stan för att köpa nya böcker till Jason och strumpbyxor ti...

Av jempa - Torsdag 5 nov 11:38

  Hehe vi gillar ju Lager 157, så man hade ju önskat att bli sponsrad av dom! Har ju inte haft nån koll på deras barnutbud förut innan Jason, så har inte vetat hur snygga plagg det kan finnas där :) Men nu är vi ju fast! Och det låga priset bl...

Av jempa - Söndag 1 nov 22:35

Idag var våra föräldrar här för att fika lite, 1,5-års fika kan man säga :) Jason fyller ju det imorgon nämligen. Tänk alltså, halvvägs till två år, tiden bara rusar iväg! Craaazy! Mamma hade gjort söta spök-bakelser som hon tog med sig, snällt!...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se