jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 november 2015

Hej från Playa del ingles!

Av jempa - 16 november 2015 08:52

Helloo everybody!

Här har vi det bra, det är varmt o skönt! Igår var det 26 grader kl 18, o desto varmare på dagen så vi njuter för fullt.
Igår solade vi på taket, det finns en pool även dör och en bar, verkligen jättefint här! Sedan efter lunchen tog vi en prommis till sanddynerna i Maspalomas, det var kul, häftigt med nåt så annorlunda! Där i närheten är nudisternas place (ja, dom har en egen stranddel) åxå men som tur va såg vi ingen nakenfis :D
I förrgår (lördags, våran riktiga första dag här) var det molnigt så vi tog bussen in till shoppinggallerian Atlantico. Köpte jeans o en camohalsduk på Stradivarius. David shoppade jeans o en schysst tröja på Pull and bear. Där köpte jag 3-pack strumpor åxå för jag glömde lixom o packa ner det :)

Så nu har vi varit dit iaf o de var najs, skönt att kunna bocka av det såhär tidigt på semestern. Nu ska det enligt väder-sidorna på nätet fortsätta va fint resten av veckan så det hoppas vi på.

Idag blir det nog sola o bada nere vid havet.
Kram på er från ett soligt Grancan!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se