jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 november 2015

4 dagar kvar

Av jempa - 9 november 2015 17:29

Nytränad tjej, så skönt! Äälskar friskvård! Önskar bara att jag kunde ta mig till gymmet lite oftare för det är alltid sån skön känsla när man går därifrån helt slut.

Iallafall! Nu börjar det bli nära! Bara 4 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria. Ska fixa lite euro nu i veckan så man har lite cash om man skulle hitta nåt fint i nån liten supermarket eller så ;)
O självklart blir det en tur till ett shoppingcenter i närheten där Stradivarius, Zara, Berschka, Pimkie och Pull and bear finns, mina favvobutiker! Skoj :) då kan det åxå va bra med lite Euros.

Nu ska jag fixa middag. Man blir hungrig när man tränat!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se