jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2015

En KICKS-beställning bidde de

Av jempa - 12 oktober 2015 20:00

 

Klickade precis hem det här pudret som jag bloggat om tidigare, för jag var förbi KICKS efter jobbet men självklart var det slutsålt där så nu äntligen tog jag tag i saken o beställde det istället. Det sägs ska vara jättebra så nu har jag höga förväntningar! Det är en rätt stor burk också (35ml) så det lär nog räcka ett bra tag, löspuder känns mer drygt än dom i fast form.

Och så hamnade ett läppstift från MAC i varukorgen, lätt hänt att det blir så när man ändå beställer från kicks webshop eftersom MAC ju inte finns överallt :) Den här gången blev det färgen Creme Cup.


Tänk vad kul det är ändå med lite nytt smink!

 
 
Linda

Linda

12 oktober 2015 22:22

Jag äskar mitt läppstift från MA. Riktigt bra är dem, tycker jag =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

12 oktober 2015 22:52

Gillar åxå mitt! Vilken färg har du?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se