jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2015

En KICKS-beställning bidde de

Av jempa - 12 oktober 2015 20:00

 

Klickade precis hem det här pudret som jag bloggat om tidigare, för jag var förbi KICKS efter jobbet men självklart var det slutsålt där så nu äntligen tog jag tag i saken o beställde det istället. Det sägs ska vara jättebra så nu har jag höga förväntningar! Det är en rätt stor burk också (35ml) så det lär nog räcka ett bra tag, löspuder känns mer drygt än dom i fast form.

Och så hamnade ett läppstift från MAC i varukorgen, lätt hänt att det blir så när man ändå beställer från kicks webshop eftersom MAC ju inte finns överallt :) Den här gången blev det färgen Creme Cup.


Tänk vad kul det är ändå med lite nytt smink!

 
 
Linda

Linda

12 oktober 2015 22:22

Jag äskar mitt läppstift från MA. Riktigt bra är dem, tycker jag =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

12 oktober 2015 22:52

Gillar åxå mitt! Vilken färg har du?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 10 april 12:29

      Nu är det inte långt kvar tills jag och David åker till Cypern, underbaart! Vi längtar! :) Ska bo på Sumprime Ayia Napa Suites, vi valde ett rum med direkt access till pool. Fett skönt!   Har aldrig varit till Cypern förut, men tydlig...

Av jempa - Söndag 25 mars 19:32


Klickade hem detta från Nelly nu i helgen. 20% på allt hade dom så då passade jag på att beställa skorna som jag sneglat på ett tag, och samma sak med toppen/blusen/klänningen. Tycker det är en söt modell :) Var på Birsta igår, där hittade jag e...

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se