jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2015

En KICKS-beställning bidde de

Av jempa - 12 oktober 2015 20:00

 

Klickade precis hem det här pudret som jag bloggat om tidigare, för jag var förbi KICKS efter jobbet men självklart var det slutsålt där så nu äntligen tog jag tag i saken o beställde det istället. Det sägs ska vara jättebra så nu har jag höga förväntningar! Det är en rätt stor burk också (35ml) så det lär nog räcka ett bra tag, löspuder känns mer drygt än dom i fast form.

Och så hamnade ett läppstift från MAC i varukorgen, lätt hänt att det blir så när man ändå beställer från kicks webshop eftersom MAC ju inte finns överallt :) Den här gången blev det färgen Creme Cup.


Tänk vad kul det är ändå med lite nytt smink!

 
 
Linda

Linda

12 oktober 2015 22:22

Jag äskar mitt läppstift från MA. Riktigt bra är dem, tycker jag =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

12 oktober 2015 22:52

Gillar åxå mitt! Vilken färg har du?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se