jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2015

Lyxshake o solglas

Av jempa - 23 juni 2015 21:47

Här kommer två bilder från i söndags då vi hade en jättemysig dag! (Lite sent I know)
Solen sken och det var varmt så vi svalkade av oss i hamnen med varsin lyxshake från mAx.
Men innan det så hade vi varit ute i Birsta en sväng. David tänkte köpa en ny grill till sina päron som en överraskning men i sista stund fick vi reda på att dom redan hade köpt en ny :) Men så tog vi en tur på Birsta City också, David köpte en piké t-shirt från Peak Performance. Och jag köpte bl.a nya solbrillor från Gina Tricot, svarta vanliga. Stabilt de! Käkade på Taco Bar gjorde vi åxå. Åh vilken härlig dag! Nu hoppas vi på att värmen och solen kommer tillbaks. Döless på regnet asså.. Kanske man ska flytta? Typ till Dubai.

 
 
Ingen bild

Sis

24 juni 2015 08:16

Mäh! Ni gjorde ju mer sak på söndagen också. Mä määääääj! :(

jempa

24 juni 2015 11:18

Jaaa, ja glömde! :( Vi får göra om det så kan ja blogga de då iställe :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se