jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2015

Av jempa - 10 januari 2015 21:10

Svärmor var precis förbi och lämnade den här hostmedicinen, snällt! Den har tydligen funkat bra för henne och jag testar allt för att slippa den här skiten! Tog precis wn hutt och den är ju jättegod! Smakar lakrits! :)
hoppas att denna hjälper..

Av jempa - 10 januari 2015 20:51

 

Gillar främst jackan, skorna e balla dom också men tror inte dom hör till vårnyheterna, men skitsamma :)

 

- hm.com

Av jempa - 9 januari 2015 15:32

 

mandeldesign.se!

 

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag bloggade sist, men jag har faktiskt drabbats av svininfluensan, ja för det känns faktiskt likadant som när jag hade den 2009, speciellt hostan, den där jevla hostan som kommer smygandes framåt kvällen lägligt tills man ska lägga sig. Då slår den till och håller i i timmar!

Inatt låg jag mellan 23-02 och bara hosta och hosta. Vid ett tillfälle fick jag en sån där host-attack så jag fick rusa till toan och stog me kväljningar o bara vänta på att middagen skulle komma ut :( Tårarna spruta av att stå där o ta i ni vet, men inget kom.. Hemskt va det! usch! Och jag som verkligen hatar att kräkas.. tur jag slapp det men dom där kväljningarna är ju typ de som e de värsta ändå..


Hur som helst! Eftersom det är så fasligt synd om mig så shoppade jag dessa jeans på mandeldesign igår, jag vann ju presentkort där så dom kostade mig ingenting. Men om du är sugen på ett par får du allt punga ut 449kr :) Dom kommer från VILA. Och jag hoppas att dom där hålen på knäna hamnar på rätt ställe även för mig som är lite kortis, annars får dom åka tillbaks.


Lyckades vila en sväng förut, utan att hostan var allt för jobbig! Somnade t.o.m Vågar inte riktigt ta ut nåt i förskott men det vore ju underbart om jag kunde få en normal natt snart!


Sådär, en liten update blev det. Ha en härlig fredag alla!

Av jempa - 6 januari 2015 14:28

Jag hämtade ut plattången från ghd häromdagen, beställde ddenfrån bangerhead när dom hade mellandagsrea. Och det var ett mycket smart drag av mig, för den är grym! :D självklart är den kanon att platta håret med (doh) men den är väldigt lättsam att göra lockar med också. Det tog 10-12 minuter att fixa håret här ovan, det är inte perfekt men ändå helt okej? Sen vill jag inte ha perfekta lockar heller, så jag borstar ur håret efter jag lockat klart för att det ska se lite slarvigt och inte så superfixat ut. Själva ombren kommer fram mer när man har lockar också :)
Hur som helst så är jag nöjd med min ghd, den är lätt och blir varm fort och sliter inte lika mycket på håret som min gamla från ga.ma Och det är värt mycket om man plattar håret varje dag som jag gör :)

Av jempa - 5 januari 2015 13:15

 

Jag tror bestämt att jag hittat drömsängen, jag och David provlåg denna igår och den kan inte försvinna ur min skalle :) Jag gillar färgen supermycket och att den är sådär hög och härlig! Gaveln är snygg också.

Det sägs att en sådan gavel med "gropar" är en dammsamlare, är det någon som kan uttrycka sig om det som har en sådan gavel? Stämmer det? Får väl isf lägga in en ny rutin när man dammsuger - glöm ej gaveln :)


Av jempa - 4 januari 2015 18:13

 

Idag har vi varit ut till Birsta en sväng, vi åkte på några sängbutiker och provlåg en massa sängar och fick till slut reda på att den sorts säng som vi gillar allra bäst innehåller "zon-känsla" :D Bra att veta eftersom vi ska fortsätta leta. Såg dock några intressanta på mio så det blir kanske en tur tillbaka dit framöver.

Tog en tur på IKEA o köpte lite nya tallrikar, ett helt nytt set blev det faktiskt, ovant att vi valde några med så mycket färg, men vi gillade dom bäst, dom små skålarna överst e vit på utsidan och har som leo-mönster invändigt, snyggt :) Blev några skålar och nya kuddar också.


Hur har ni haft det idag?

Av jempa - 3 januari 2015 20:23

  Snygga grejjer från sealoe!


Äntligen, äntligen fick jag iväg en beställning på dessa prylar! Har kollat på dom flera ggr och nu slog jag till! Har tyckt att frakten på 60 spänn var onödigt dyr (jag behöver inte ha en spårbar frakt?!) men nu fick jag nog och tänkte på vad sis brukar säga "sluta va så snål", haha så det blev en order, och det känns bra :D

Kuddfodralet får byta ut min kudde i hjort-kuddfodralet från Hemtex nu när vintersäsongen snart är slut och tavlan "the coffee guide" kommer passa bra i köket, har redan kollat ut en plats åt den.



Av jempa - 1 januari 2015 18:51

Vi firade Nyårsafton uppe på Södra Berget tillsammans med Jocke och Pia. En mycket trevlig kväll :)
Vi fick 3 rätters, oväntat god mat. Har haft lite dålig erfarenhet av maten där tidigare men den här gången var det på topp! :)
På 12slaget gick vi ut och tittade på stans fyrverkerier, lite speciellt att se det mesta uppifrån :) dock tyckte vi allihopa att hamnens fyrverkerier gör sig bättre från Jocke o pias balkong, när man är lite närmare inpå.
Vi avslutade kvällen med sällskapsspel hemma hos oss, tick sådär för grabbarna, haha, jag o Pia ägde däremot! :D

En toppenkväll hade vi! Och nu ska vi kicka igång 2015 med att beställa pizza, blir en sen middag idag.
Imorn är det back 2 work, skönt att börja med en fredag :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards