jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2015

Av jempa - 23 januari 2015 17:32

Nu är vi i stockholm!
Imorse när vi kom fram gick vi till hotellet o lämnade väskorna o sedan skiljdes vi åt; David tog pendeltåget till mc-mässan och jag hoppade på tuben till Sandra.
Sandra o Adele plockade upp mig me bilen o vi for ut till Bromma Blocks för lite shopping. Och äntligen fick jag träffa Adele! Alltså så otroligt söt hon är! Jag gick mest o ar på henne o kläderna var inte lika intressanta, haha :) hon log o var glad! Så gullig så man smäller av!

Hur som helst så shoppade jag iaf en klänning på Vero Moda. Sedan for vi hem till Sandra o bara chillade o myste med Adele. Sandra fixade lunch, pasta med en god sås till. Och efter det bjöds det på kladdkaka, yummie! Adele surrade en massa o jag höll mest bara med. Så fort jag o sandra försökte prata så överröstade hon oss med sitt surr, haha, typ "attention please!" :D
kul att hon gillade o sitta me mej också, vissa bejbisar börjar ju grina men inte Adele, hon låg o stirra på mig o log då o då :)

Sen for vi alla in till hm home, men köpte inget. Vi gick en sväng där på stan innan jag knallade till hotellet där David redan var.

nu ligger vi o chillar i sängen o ska snart till Cloud Nine o käka middag.

Tack Sandra för en toppendag!! Måste ses snart igen! O tack för julklapparna! (En av dom e J-muggen här ovan).

Av jempa - 22 januari 2015 12:30

   


Imorgon åker jag och hjärtat ner till Stockholm. Det ska bli så mysigt! Och extra mysigt blir det för att jag ska få träffa lilla Adele och Sandra! ååh, jag längtar! Så medans jag tjusar med lilltjejjen så ska David ta en tur ut till MC-mässan, så möts vi upp när han känner sig nöjd. Lär väl iallafall ta 4 timmar?


På Fredagkväll ska vi äta på en asiatisk restaurang, som jag inte vet vad den heter, men David blev imponerad av den och han har bokat bord så det blir nog spännande. Kul att prova på lite nya ställen, även om jag inte är ett jättestort fan av asiatiskt så blir jag säkert nöjd ändå. Såg att dom hade dumplings och det vill jag prova, dom äter det ofta i Big Bang Theory så blir ju nyfiken, haha!


På Lördagen blir det shopping och mys. Jag vill på Michael Kors och kika, och en lunch på Riche kanske? Vore nåt det! Vi åt ju där i somras och jeklar va gott det var! Jag valde en kötträtt och det var bland det godaste köttet jag någonsin ätit, otroligt smarrigt!


Och på Söndagen åker vi hem, tror vi kommer hem rätt tidigt, runt 14 så det blir inte så mycket mer den dagen förutom den härliga hotellfrukosten förstås.

Vi kommer bo på Kungsbron hotell den här gången, vi har bott där en gång tidigare och det är helt okej. Brukar ju bo på Nordic C men där var det fullbokat denna gång, men de gör inte så mycket för sängarna är större på Kungsbron, haha, det ligger ju också där i närheten av tågstation så det blir bra!

Av jempa - 21 januari 2015 19:28

Ja håll i hatten nu! För idag var jag på gymet o tränade för första gången, och utan David dessutom så cred till mig! Man känner sig lite vilsen när man är ensam och inte har riktig koll på läget. Men jag körde på ett säkert kort - löpbandet. :) blev dock inget supertempo för mig pga förkylningen som inte är heelt borta. Men jag gick så pass fort att jag fick upp flåset o blev svettig så det var skönt!
Och vad pigg jag blev! Gick på stan med sis i nästan två timmar :) brukar inte ha lust/ork med det efter en lång arbetsdag. Så det var kul! Ska försöka komma iväg på gym 3ggr/vecka hade jag tänkt.
Men man måste börja lugnt, så det inte rinner ut i sanden..

Av jempa - 18 januari 2015 18:36

Äntligen! Efter att ha provlegat denna säng en gång tidigare och tittat och bloggat om den X antal gånger så slog vi till slut till :) den är ljusare irl än där på bilden, färgen heter Oslo Ljusgrå och benen som följer med är i krom. Huvudgaveln köpte vi till, och vi valde den där på bilden. Fanns en helt slät också, inte lika snyggt tyckte vi.
Gillar att den är sådär härligt hög också :) ungefär 6 veckors leveranstid så nu är det bara att vänta. Måste fixa nya sängbord också, vita. Mm, ska nog surfa runt efter sånna nu direkt tror jag :)
Dom som dom har här på bilden är rätt fina tycker jag, och dom bör ju va rätt hög eftersom sängen är det.

Av jempa - 17 januari 2015 15:22

Beställde detta print "The coffeeguide" och kuddfodralet "I swear on my Chanel" för ett tag sedan från Sealoe och idag fick jag upp tavlan på väggen, köpte ramen på Classes. Har inte orkat engagerat mig i nånting när jag varit sjuk men nu är jag tillbaks! :)
Jag är nöjd, så nu ska jag fixa mig en kopp kaffe o njuta i soffan tillsammans med min nya kudde :D

Av jempa - 16 januari 2015 21:33

Javisst, är i stort behov av en ny dörrmatta då jag fick slänga våran idag pga att den hade blivit helt nerspilld av matolja :/ frågor på det? Nä tänkte väl det. Inga konstigheter lixom ;)

Ne men så kan det bli! Dessa från Mio gillar jag! Svart och beige är snyggast. Får se om vi kan åka dit något framöver, så ska vi passa på o köpa oss en säng också, när vi ändå är där för att köpa en dörrmatta lixom, haha

Av jempa - 15 januari 2015 20:29

Ringde VC imorse och hörde om jag kunde få Cocillana utskrivet via telefon, det gick bra så de va skönt! Slapp gå dit lixom. Men jag har fått det sist jag var dit när jag hade sån jobbig influensa så då är det väl mer okej, när dom ser att man fått de förut asså.
Så jag ska ta en hutt sen innan jag ska sova.

har jobbat idag o igår, gårdagen gick bättre än idag knepigt nog.. de går verkligen upp o ner med den här sjukan, men nu vill jag bara må bra! Känna sig som sig själv igen vore skönt, var ju ett tag sen sist..

Av jempa - 12 januari 2015 19:48

ja här e man fortfarande hängig minsann.. Gick tebax här i bloggen o läste om när jag hade the swineflue (svininfluensan, hehe) och det e precis som jag har nu! Då bloggade jag ju varenda dag, och utförligt, så jag känner verkligen igen mig; långdragen feber, som främst kommer på kvällen, ingen aptit, ont under fötterna och så de där me hostan.. Och då tog det mig typ 1,5 vecka innan jag kände mig normal, så jag borde må bättre snart å :) på onsdag ska jag va back at work iaf, ser fram emot det! vill få tillbaks vardagen o alla rutiner igen :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards