jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 december 2014

Fyndat åt mig! :)

Av jempa - 30 december 2014 15:15

Idag har jag varit på Birsta City med mami, och trot eller ej, men jag hittade lite på rean!

En stickad klänning som jag har klämt på vareeenda gång jag varit in på Vero Moda, och nu var det 50%! Alltså 199:-, då är det bara att slå till :) Såhär ser den ut, fast i svart:

 

Kul när man hittar något som man faktiskt verkligen vill ha!


Och på H&M norpade jag en grå tubsjal med paljetter, som också var på rean, både Nina och svärmor har köpt en sån så jag och mamma kunde inte va sämre ;)

 

Paljetterna syns dåligt på bilden, den är mycket finare irl. Och stor och härlig! 75 spänn var den ju värd :)


Och faktiskt, nu när jag tänker efter så köpte jag ju lite på Lagerhaus's rea också, haha, en stekspade och en visp (turkosa) som kostade 15kr/styck, och rosa underlägg/tabletter för 10kr styck :) Värsta fynd jag gjort alltså. Kul! hade en jättemysig dag med mami, vi fikade och mådde gott.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 15 nov 23:25

Jason myser hos moster! Haft en riktig mysfredag! Pia kom över och lunchade här hos oss, alltid lika trevligt! Blir som ett litet avbrott i allt bebisfokus sådär mitt på dagen, mysigt o bara surra lite skit i några minuter. Efter att Pia åk...

Av jempa - Lördag 9 nov 21:59


Var på stan igår, köpte bl.a farsdagspresent både till pappa och till David, thats a first ;) mysigt! Men så hittade jag även denna löpare på Hemtex, gillar att den är i sammet, matchar ju gardinerna rätt bra som ju även dom är i grå sammet. S...

Av jempa - Torsdag 7 nov 19:39

Jag har ju helt missat om Jasons 6 månaders-dag! Då bjöd vi in våra familjer på lite fika och trevligt umgänge :) riktigt mysig dag! Väntar på att gästerna ska komma lixom ;) Han fick ett jätteroligt aktivitetscenter av farmor o farfar: Han ...

Av jempa - Söndag 3 nov 22:42


Vi var ut till Birsta idag. Köpte gardinstång o annat grejs på Rusta, älskar den affären alltså! Men först var vi förbi Jysk och köpte denna lykta, 175 spänn! Hur bra?! Älskar stjärnan på sidan :) Den blir fin både ute på altanen men även supe...

Av jempa - Torsdag 31 okt 21:53


Tuff va? Den är på väg hem till Jasse :) älskar färgen! 179:- från H&M ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se