jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 december 2014

Fyndat åt karln :)

Av jempa - 29 december 2014 16:48

   

Tog en runda på stan förut och svängde förbi H&M. Hittade bl.a dessa fina tröjor åt David, han har typ inga sånna här tröjor alls men jag tycker dom e fina :D Den vänstra känna så "fjäll-aktig" dessutom, snygg! Stog o valde mellan dessa två men blev helt crazy och slog till på bägge, 150kr/styck e ju kanonpris! Blev lite kalsonger och en t-shirt också. *snäll fru*

När jag kom hem gömde jag dom alla och la med en skattkarta till nästa plagg och karta osv, haha :) Barnsligt kanske men så mycket roligare än att bara ge.


Har ni hittat nåt på rean? Det enda jag har fyndat är jackan från H&M och plattången från ghd som det var 20% på (den borde för övrigt komma snart?). Brukar va svårt med rea, hittar sällan något, men till grabbarna verkar det fortfarande finnas en del riktiga fynd iallafall :)

 
 
Ingen bild

Kristina

29 december 2014 21:08

Snygga! Har själv fyndat billigt smink på Åhléns samt en hel massa på veromodas online shop. Känns som det finns mer kvar på nätet än i butikerna i stan och birsta.

jempa

29 december 2014 22:00

Härligt! Ja det har du rätt i, nätets utbud är faktiskt bättre. Om man nu inte fyndar på herrarnas avdelningar förstås, där finns de fortfarande mycket snyggt kvar i stan. Kanske beror på att karlarna inte är lika impade av shopping som vi tjejer :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 15 nov 23:25

Jason myser hos moster! Haft en riktig mysfredag! Pia kom över och lunchade här hos oss, alltid lika trevligt! Blir som ett litet avbrott i allt bebisfokus sådär mitt på dagen, mysigt o bara surra lite skit i några minuter. Efter att Pia åk...

Av jempa - Lördag 9 nov 21:59


Var på stan igår, köpte bl.a farsdagspresent både till pappa och till David, thats a first ;) mysigt! Men så hittade jag även denna löpare på Hemtex, gillar att den är i sammet, matchar ju gardinerna rätt bra som ju även dom är i grå sammet. S...

Av jempa - Torsdag 7 nov 19:39

Jag har ju helt missat om Jasons 6 månaders-dag! Då bjöd vi in våra familjer på lite fika och trevligt umgänge :) riktigt mysig dag! Väntar på att gästerna ska komma lixom ;) Han fick ett jätteroligt aktivitetscenter av farmor o farfar: Han ...

Av jempa - Söndag 3 nov 22:42


Vi var ut till Birsta idag. Köpte gardinstång o annat grejs på Rusta, älskar den affären alltså! Men först var vi förbi Jysk och köpte denna lykta, 175 spänn! Hur bra?! Älskar stjärnan på sidan :) Den blir fin både ute på altanen men även supe...

Av jempa - Torsdag 31 okt 21:53


Tuff va? Den är på väg hem till Jasse :) älskar färgen! 179:- från H&M ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se