jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 december 2014

Fyndat åt karln :)

Av jempa - 29 december 2014 16:48

   

Tog en runda på stan förut och svängde förbi H&M. Hittade bl.a dessa fina tröjor åt David, han har typ inga sånna här tröjor alls men jag tycker dom e fina :D Den vänstra känna så "fjäll-aktig" dessutom, snygg! Stog o valde mellan dessa två men blev helt crazy och slog till på bägge, 150kr/styck e ju kanonpris! Blev lite kalsonger och en t-shirt också. *snäll fru*

När jag kom hem gömde jag dom alla och la med en skattkarta till nästa plagg och karta osv, haha :) Barnsligt kanske men så mycket roligare än att bara ge.


Har ni hittat nåt på rean? Det enda jag har fyndat är jackan från H&M och plattången från ghd som det var 20% på (den borde för övrigt komma snart?). Brukar va svårt med rea, hittar sällan något, men till grabbarna verkar det fortfarande finnas en del riktiga fynd iallafall :)

 
 
Ingen bild

Kristina

29 december 2014 21:08

Snygga! Har själv fyndat billigt smink på Åhléns samt en hel massa på veromodas online shop. Känns som det finns mer kvar på nätet än i butikerna i stan och birsta.

jempa

29 december 2014 22:00

Härligt! Ja det har du rätt i, nätets utbud är faktiskt bättre. Om man nu inte fyndar på herrarnas avdelningar förstås, där finns de fortfarande mycket snyggt kvar i stan. Kanske beror på att karlarna inte är lika impade av shopping som vi tjejer :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 1 juni 17:14


Har ni också kanonväder idag?? Här är det 26 grader, sol och vi njuuter! Detta fina sommar-set från H&M har Jason på sig idag :) ...

Av jempa - Söndag 31 maj 22:04

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Och vädret har verkligen varit på topp! Detta superfina halsband fick jag imorse av David o Jason i morsdagspresent! SÅ FINT!! Jag älskar det! :) Sen gjorde jag mig i ordning för att hämta upp syrran o...

Av jempa - Fredag 29 maj 20:04


Älskar Jasses nya tröja! Tycker den är skitsnygg :) 100 kr på Lager 157 ...

Av jempa - Fredag 29 maj 10:40


Jag håller på o förbereder Jasons bad nu, medans han sover. Så när han vaknar blir det lunch o sen bad :) Har startat dagens andra tvättmaskin för dagen också, skönt! Man älskar ju när man kan få igen tvättkorgens lock, hehe Ställde ut torkstäl...

Av jempa - Torsdag 28 maj 20:41


Det har blivit såå grönt och härligt ute! Det är verkligen sommar nu! Det är ändå så svårt att ta in, fast den kommer varje år o man blir alltid lika överrumplad, haha *wierdos* :) Men som man längtar efter denna tid, bästa tiden på året! Idag ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se