jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2014

Av jempa - 2 november 2014 11:29

Ni vet väl redan att jag älskar ebay ;) men måste bara visa er ett liiiitet utbud av allt fint som finns där.
Västen slog jag till på (den svarta), den kostade 70kr och armbandet gick loss för en tjuga. Bägge har fri frakt, love it!
Skorna e man ju sugen på, dom finns i fler färger också, kostar cirka 130 kr och mössan cirka 25-30 kr, fri frakt även på dessa. Roligt när man kommer billigt undan!

Har ni inte spanat in ebay redan så mååååste ni göra det! Tänk bara på att om ni beställer plagg från Asien, dom e rätt små där så tar i lite extra när de gäller storleken, ofta har dom bra storleksbeskrivningar, men ha det i bakhuvudet :)

Av jempa - 1 november 2014 17:32

Ingen rolig dag! :( På förmiddagen tänkte jag o mamma ta en runda på stan, men på väg ut så ser jag en lapp på ytterdörren där det står att det varit inbrott i förråden och dom som blivit drabbade ska kontakta polisen. Så direkt ner till förrådet och självklart har dom varit in i vårat förråd :( vårat och ett till.. Själva låset har dom inte rört utan dom har bänt upp nederdelen av dörren med ett verktyg och krypt in i förrådet.. Det är alltså inga stora tjuvar. Jag ringde polisen och dom kom hit (dom hette också Jenny o David, lite roligt mitt i allt elände), dom fick några riktigt bra fingeravtryck så vi hoppas idioterna eller idioten finns med i registret för då e dom hyfsat körda.
Vi har blivit av med några vinterjackor och Davids snowboard, vad vi vet hittills.. Mina slalomprylar, som jag var säker på att dom tagit, var kvar!! Mycket skönt!
men nu har jag köpt ett till lås så nu jeklar. Men faktiskt, om tjuven vill ha nåt så tar den det, oavsett hur många lås man har. Men med ett extra lås så tar det även lite extra tid att ta sig in, o de e ju bra.

Men fy vad obehagligt det är, att vet att någon varit så "nära inpå" och rört och stökat till bland våra saker! :( min röda Everest-jacka låg utslängd utanför förrådet dessutom :( den var väl för billig förstås.. Rätt åt dom att dom missade min Odd Molly jacka, puckon.
Ne fy va äckligt det är, jag hoppas ni slipper va med om detta, och nu var detta "bara" ett förråd, måste kännas fruktansvärt o ha inbrott i sin bostad..

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards