jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2014

Av jempa - 10 oktober 2014 21:13

 

David fick ju biljetter till den här Supercross & hoppa jättehögt-tävlingen i Tele 2 arenan i födelsedags/bröllops-present av mig, och nu är det dags! Så vi ska ha en riktig mys-weekend i sthlm :)

Vi åker med 06 tåget imorgon och tävlingen börjar kl 17 så innan dess tar vi en runda på stan, jag vill på River Island och spana på deras jackor, ja såklart jag behöver en ny jacka, det räcker ju inte med dom jag redan har ;) Ne men den här är fin tycker jag, lite osäker på storleken på pälsen dock, men ska spana närmare på den, om den nu finns i butik.

 

Och så blir det såklart en tur in på Zara, men, jag ska inte shoppa så mycket hade jag tänkt, det är ju Ullared också om en vecka :)

Vi åker hem på söndag, och då hinner vi nog inte så mycket mer än att ta en sen hotellfrukost och chilla lite, innan tåget hem igen.


Vad ska ni göra i helgen?

Av jempa - 8 oktober 2014 19:00

   

99kr/79kr


Gillar den här färgen! Tror jag måste kika närmare på iallafall mössan, tyckte den var fin!

Från H&M.


Av jempa - 7 oktober 2014 15:09

Känner mig bättre nu, och det är underbart skönt att de går åt rätt håll. Så imorn ska jag äntligen få gå på jobbet igen, blir galen av att va hemma, o det e väl ett tecken på att man börjar friskna till.

Tog en sväng ner på Hemköp förut, kände dock att jag blev varm o så, men ändå skönt att få komma ut.

Har gått ner nästan 2 kg också under dom här dagarna, har ju typ inte ätit nåt.. ingen aptit, men det börjar bli bättre med det också, men dom där 2 kilona behöver inte gärna komma tebax ändå :)





Av jempa - 5 oktober 2014 17:22

Hoppas ni har förståelse för att bloggningarna uteblir nu när jag är sicko.. huvudvärken har släppt lite, den mer kommer och går nu.. men halsont och feber ställer till det, blir svettig av att diska lixom. Så jäkla tråkigt känns det, för ni missar jag utbildningen också :(

något som piggade upp mig litegranna häromdagen var att jag vann 500 kr presentkort på Mandeldesign's Instagramtävling, verkligen kul.


ne, nåt längre inlägg blir det inte.. återkommer när jag börjar pigga på mig!

Av jempa - 3 oktober 2014 19:56

Har varit hemma idag. Legat i soffan me täcket o sovit/slumrat hela dan. Huvudvärken som hängt med till o från hela veckan slog till ordentligt, trodde jag skulle spy nästan imorse :/ får ligga stilla med huvudet för att det ska va lindrigt.. säkert den årliga höstinfluensan som slagit till :( de som e de värsta e att jag ska på utbildning i sthlm på måndag men nu vet jag ju inte hur de blir me den, men ska försöka kurera mig i helgen, vill verkligen åka! En sån chans får man inte ofta ju. Ne nu blir de vila, sry för dålig bloggning.. kram på er

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards