jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 september 2014

chokladsugen! inga probs ;)

Av jempa - 23 september 2014 18:08

Igår kväll blev jag så jedra chokladsugen och Davids oöppnade stooora chokladkaka stog i köket, men jag fick inte öppna den! Fatta vad frustrerande! Han var med en kompis även o kom hem sent..

Men nu är den iaf öppnad så nu jeklar ska jag proppa! ;) för ja, chokladsuget finns kvar!

 
 
Ingen bild

Sandy

23 september 2014 19:37

Åh nu blev jag också chokladsugen!

 
A

A

25 september 2014 18:52

Tur att den är öppnad nu! :)
Har en dotter som har sån jäkla tur och brukar vinna såna där.
Hon kan GLÖMMA BORT chokladen i kylskåpet sen. GLÖMMA BORT!!!
Hur är det möjligt?! :D
Tur hon har en mamma som kan hjälpa till ibland och äta lite.

http://minsoffa.blogg.se

jempa

25 september 2014 22:00

Haha :) ja jag skulle inte heller glömma bort choklad!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se