jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 september 2014

chokladsugen! inga probs ;)

Av jempa - 23 september 2014 18:08

Igår kväll blev jag så jedra chokladsugen och Davids oöppnade stooora chokladkaka stog i köket, men jag fick inte öppna den! Fatta vad frustrerande! Han var med en kompis även o kom hem sent..

Men nu är den iaf öppnad så nu jeklar ska jag proppa! ;) för ja, chokladsuget finns kvar!

 
 
Ingen bild

Sandy

23 september 2014 19:37

Åh nu blev jag också chokladsugen!

 
A

A

25 september 2014 18:52

Tur att den är öppnad nu! :)
Har en dotter som har sån jäkla tur och brukar vinna såna där.
Hon kan GLÖMMA BORT chokladen i kylskåpet sen. GLÖMMA BORT!!!
Hur är det möjligt?! :D
Tur hon har en mamma som kan hjälpa till ibland och äta lite.

http://minsoffa.blogg.se

jempa

25 september 2014 22:00

Haha :) ja jag skulle inte heller glömma bort choklad!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se