jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2014

Av jempa - 17 augusti 2014 10:04

Igår var det kräftskiva i Gimåfors! Ddt är lite av en tradition och det brukar alltid va lika trevligt. Och så mycket gott det fanns på bordet! Haha blir sugen igen nu när jag kollar igenom bilderna :)

Men innan maten så gick vi ner till bryggan, Kola älskar att bada så hon fick hänga på.

Bilder från gårdagen kommer här:

Det här är ingen vattenmelon, ne för det är en DRINK som Fredrik bjöd på :D

Och avslutar inlägget med en bild på Linea som drar en pose :D haha

Av jempa - 16 augusti 2014 09:37

Godmorgon!
Igår var jag o mamma på selånger marknad en sväng, jag har aldrig varit där så tätt inpå öppningen och när vi kom var det himla lugnt med folk, skönt! Men vid 19 tiden när vi drog därifrån så hade det hunnit komma en hel del. Men ändå mycke lugnare än va det brukar va lördag o söndag.
Hur som helst så fick jag med mamma på Skeppet! Haha, ni vet den där karusellen som är ungefär som flygande mattan men den går inte runt, går däremot väldigt högt upp, iaf om man sitter längst ut som vi gjorde. Haha herregud va jag skrattade, morsan vrålade o blundade bara, haha men roligt hade vi ändå :D
Köpte inte så mycket heller, det blev sånt här marknadsgodis och en ryggkliare till David :) några godisremmar också, men de va allt. Mysig fredagkväll hade vi!

Nu ska jag strax gå o köpa lite gofrukost, senare idag så ska vi till Gimåfors för lite kräftskiva! Tjopp tjopp!

Av jempa - 13 augusti 2014 18:34

Haha, jag vann på godishjulet, sa ju det :D hoppas att min tur inte är slut redan, bingon har ju inte ens börjat.

Av jempa - 13 augusti 2014 17:01

 

Ikväll blir det bilbingo med mami och big sistah :) det var några veckor sen sist, ja det var ju på min födelsedag i stöde då Nina gav mig en bingokväll i födelsedagspresent, haha :) och det är ju alltså över en månad sen sist. Så de ska bli roligt! Ännu roligare vore det ju om man kunde få vinna också, dom få gånger jag vinner så brukar det bara vara på godishjulet, hehe... men bättre än inget! :D


Ne, nu ska jag värma på gårdagens middag som också blir dagens middag; korvstroganoff o ris.


Av jempa - 12 augusti 2014 19:43

   

Jag har kollat efter en brun mc-jacka ett tag och nu har jag hittat den här kanonsnygga! Den kommer från River Island och jag måste absolut spana läget efter denna nästa gång jag är i Sthlm, eller kanske det finns en butik i Göteborg..? För dit ska jag ju rätt snart, ah måste kolla upp det :)


Den här finns även i fler färger, för er som är sugen på att härmas lite :)


Av jempa - 12 augusti 2014 17:58

Men äntligen ska jag få åka till Ullared! Som jag väntat! :D

I Oktober åker jag, mamma och syrrorna ner dit. Det blir fre-sön, och det ska bli himla skoj :) Hoppas på att träffa Ola-Conny och Morgan också givetvis ;) haha


Har en del inbokade resor nu faktiskt; i slutet av september är det Göteborg som gäller, och den 11e oktober blir det stockholm med älsklingen (motocross-tävling i Tele2 arenan) och så Ullared veckan därpå :D Roligt!


Av jempa - 11 augusti 2014 17:45

hejhej på er!


Måndag igen, och det är inte vilken dag som helst! Näe, för det är tvättdag, haha, ni trodde att det skulle va nåt roligare va? eller så avsöjade rubriken allt iofs. Men så är det iallafall, tvättning står på schemat. Roligare än så blev det inte idag.. :) Hur har eran måndag varit?



Av jempa - 10 augusti 2014 19:55

 

Jag, David, Jocke och Pia åt middag på O'learys nu ikväll, jättemysigt att sitta ute o bara surra, skratta och äta gott, ja allt sånt som vi e bra på ;)

Jag åt Sweet Chili pasta med kyckling och tyvärr så var det inte sådär riktigt lika gott som det brukar vara. Tror att den rätta kocken är på semester... Men gott var det absolut! Men det brukar vara mer drag i den, den kändes lite lam på nåt vis.


Imorgon börjar ännu en arbetsvecka, min 5e efter min semester så nu börjar det lixom kännas som vanligt igen.. men sommaren är inte slut än! *viktigt* Hoppas på några till fina eftermiddagar och helger så man fortfarande kan njuta av värmen. För tro mig, den kommer vi sakna där i mörka november..



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards