jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

Ullared bokat!

Av jempa - 12 augusti 2014 17:58

Men äntligen ska jag få åka till Ullared! Som jag väntat! :D

I Oktober åker jag, mamma och syrrorna ner dit. Det blir fre-sön, och det ska bli himla skoj :) Hoppas på att träffa Ola-Conny och Morgan också givetvis ;) haha


Har en del inbokade resor nu faktiskt; i slutet av september är det Göteborg som gäller, och den 11e oktober blir det stockholm med älsklingen (motocross-tävling i Tele2 arenan) och så Ullared veckan därpå :D Roligt!


 
 
Ingen bild

Malla

12 augusti 2014 19:34

Åh så kuuuul :D var ner dit förra sommaren och vill lätt tillbaka, hittade väldigt fina saker på heminredning så ska bli kul att se vad du shoppar :)

jempa

12 augusti 2014 19:43

Det låter lovande! :D vad roligt att du tycker det! Får hoppas att jag hittar en del fint jag med :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se