jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2014

mysig söndagsmiddag med fina vänner

Av jempa - 10 augusti 2014 19:55

 

Jag, David, Jocke och Pia åt middag på O'learys nu ikväll, jättemysigt att sitta ute o bara surra, skratta och äta gott, ja allt sånt som vi e bra på ;)

Jag åt Sweet Chili pasta med kyckling och tyvärr så var det inte sådär riktigt lika gott som det brukar vara. Tror att den rätta kocken är på semester... Men gott var det absolut! Men det brukar vara mer drag i den, den kändes lite lam på nåt vis.


Imorgon börjar ännu en arbetsvecka, min 5e efter min semester så nu börjar det lixom kännas som vanligt igen.. men sommaren är inte slut än! *viktigt* Hoppas på några till fina eftermiddagar och helger så man fortfarande kan njuta av värmen. För tro mig, den kommer vi sakna där i mörka november.. 
 
Ingen bild

Pia

10 augusti 2014 20:44

Ja, tack för härligt sällskap :) Mycket trevligt, som vanligt med er! :) Haha, tyckte också det va lite lam smak. Vi kör på Vindhem nästa gång för vintern är ju låååångt borta ;)

jempa

10 augusti 2014 22:48

Ja Vindhem får de bli! O boda borg! Haha :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se