jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2014

Av jempa - 11 juli 2014 10:19

 

Nu finns alla våra resor i egna kategorier här till vänster på sidan, förut hade jag nästan alla resor bara under en och samma kategori ("Övriga resor") men nu ligger dom under sina egna, bra va :) Tog ett litet tag att finfördela alla inlägg så nu måste jag nog vila lite.

Klev upp klockan 06 imorse för att åka med syrran in till stan, hon och mamma ska till sthlm i helgen och titta på Dolly Parton :) Så man är lite seg, inte van att kliva upp så tidigt ju, somnade dessutom rätt sent ;/ men kanske lika bra att vänja sig vid mindre sömn, börjar ju jobba på måndag igen. Men jag har verkligen haft en toppensemester så det känns inte så jobbigt :) även fast den såklart kunde få vara lite längre, hihi

Av jempa - 10 juli 2014 19:14

Det här lacket fick jag av min fina vän Sandra i födelsedagspresent och det hör till Essie's sommarkollektion. Så hiimla snyggt! Jag gillar ju sånna där "lugna" färger, typ ljusrosa, grått, vitt och kör ofta fransk manikyr också så det här lacket är absolut en favorit!

Tack igen Sandra ;)

Av jempa - 8 juli 2014 21:47

Slappat runt såhär idag! Äntligen är sommaren och värmen här, det var över 30 grader på terassen idag.
Dessutom köptes en pool så imorgon borde det bli bad!

Av jempa - 7 juli 2014 23:15

Grattis till lilla mig på födelsedagen! :)
Blev firad av päronen och syrran o Olle tidigare i dag. Jag bjöd på tårta såklart :)

Sedan blev jag bjuden på middag på Sperrings grill i Stöde av min andra syster och efteråt bilbingo :) nina vann 400kr! Roligt! Jag vann iaf lite godis på en lott innan, hehe alltid nåt!

Nu är jag kvar i Lillström o ska sova över, får se hur länge jag stannar kvar här men det ska ju bli finväder nu i flera dagar o då är ju landet så mycket bättre att vara på än mitt i stan (där man även bor utan ballis).

Ne, snart sovdags! Tack för alla gratulationer jag fått idag! Puss på er :)

Av jempa - 6 juli 2014 15:56

Vi har haft det jättebra i stockholm! En tors-sön är verkligen det ultimata för man behöver inte stressa sig igenom allt man vill hitta på.
I torsdags checkade vi in på Nordic C hotel, vi kom fram tidigt men fick ett rum direkt ändå vilket var super! Så upp me väskorna, fräscha till sig lite efter resan o sedan taxi ut till Gröna lund :) där var det riktigt kul! Min favorit var nog kvasten och Twister (den nya träbanan) och ni får se bilden som togs här nedanför, sötdavid håller för ögonen! Haha han e så gullig :D men den var läskig första gången. Men flygande mattan är ju riktigt grym den med! Haha bara suger i magen! Jag åkte allt utom Insane o dom där höga som fritt fall och eclipse.

På fredagen chillade vi och tog en mysig runda i Gamla Stan, gillar att gå där o kika när man inte har varit där på några år, sedan en prommis vidare till Söder och Götgatan. Vi gick till ett populärt ölställe som heter Akkurat, där finns det all världens ölsorter så David vart nöjd ;)
Jag beställde en pepsi, haha!
Det var fint väder hela dagen så vi bara njöt! På kvällen gick vi på VIP-bio på Rigoletto och såg 22 jump street, den va helt ok! Ettan e bättre dock.

På lördag träffade vi sandra o goran för lunch på Flippin Burger, så himla mysigt o ses! Och hamburgarna där är grymma! Jag o sandy drack varsin choklad-shake också o dom e gjord på ben and jerry glass, behöver jag säga något mer? Haha

På eftermiddagen så tog David med mig till Michael Kors! Och jag fick välja en plånbok i födelsedagspresent! Jag har ju velat haft en plånka därifrån så länge så jag blwv superglad! Valde en svart, stabilast det kände jag ;) och snyggast!
På kvällen åt vi på Melker Anderssons restaurang Grill, supergott kött! Dom serverade en buffé, och det fanns massor att välja mellan. Rullade hem till hotellet efteråt!

Idag har vi mest gått på stan, blev lite shopping på Vero Moda och Gina Tricot. Sitter på tåget nu och är jättenöjd över våra dagar i storstan! Superväder fick vi ju också!
vi har hunnit med en massa annat åxå men ni fick den kortare versionen för ett tåg e inte de bästa att blogga från, hoppas jag får upp det här inlägget utan problem. . :)
Slänger upp bilder från helgen:

Av jempa - 2 juli 2014 21:39

Här har ni semesternjutarn igen :) ikväll åt vi middag med Jocke o Pia på Vindhem. Det var så himlans gott! Dom har fått white guide-utmärkelse sen 2010 också så då vet man att det är bra mat.
Vi åt rökta räkor med aioli till förrätt och sedan åt jag stekt strömming. Jättesmarrigt! David o Jocke åt fisk/skaldjursgryta och Pia valde oxfile med pommes. Alla var mycket nöjda! Synd att det blåste en del bara men solen värmde när den väl var framme :)

Nu ska vi snart sova, imorgon ska vi upp 4.30 eftersom tåget till sthlm går 06. Japp vi ska ner dit i helgen och semestra lite. Det ska bli så mysigt! Gröna Lund imorgon, troligtvis.

Följ mig på Instagram under helgen; jempas_se

Av jempa - 1 juli 2014 15:51

Äntligen sommarvärme!! Solen skiner på klarblå himmel idag. Det är nästan så att man inte tror att det är sant. Vi är verkligen inre bortskämda med sol o värme här i Sundsvall.
Jag och David tog en mc-utflykt till idylliska Juniskär Cafe för en bit mat för David o en bit fika för mig (hade ju nästan nyss ätit burgare me syrran på stan), deras kladdkaka var grymt god!
Har ni inte varit där så åk ut dit en fin dag vetja. Supermysigt med havet alldeles bredvid, luktar verkligen skärgård också.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards