jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2014

Av jempa - 15 juli 2014 19:39

           


Hur snyggt är det inte?! Ombre har ju varit en trend bra länge nu, och enligt mig blir det bara snyggare och snyggare! Vill också ha, tror jag måste gå förbi frissan nån dag o boka tid.

 

Appropå hår, idag var jag hem till mamma o pappa. Cyklade dit på min nyservade cykel (david körde ju sönder min bike, punka!) och när jag kom fram stog middagen på bordet, lovely! Och sedan så toppade mamma mitt hår, det var så himla slitet efter all solning och poolning så det behövdes verkligen. Så en färgning skulle ju sitta fint nu :)

 

Av jempa - 15 juli 2014 19:15

Tog en runda på stan på lunchen tillsammans med A-C idag, köpte sockor på Cubus och detta överlack på Åhléns. Essie är ju bra så vi hoppas detta funkar, det hör till deras Strong-kollektion så det är även stärkande för nageln. Någon som testat detta?


Av jempa - 14 juli 2014 19:50

  take me back...

 

Jahopp! Då var man tillbaks i vardagen igen. Första jobbdagen efter semestern är avklarad, och det gick ju faktiskt bra :) Dagen flöt på rätt fort. Jag hade 108 mail att gå igenom så man kan säga att förmiddagen bara rusade iväg.


Har precis duschat och jag skulle nog kunna gå o lägga mig för jag är rätt trött, inte van att kliva upp så tidigt ju :) Men jag ska nog se lite "big bang" innan det är sängdags!



Av jempa - 13 juli 2014 17:35

Clean har släppt nya parfymer, den ena heter Cool cotton. Låter ju lovande, eller hur? Min favorit är ju warm cotton men jag kan tänka mig att den här är lite "lättare" i doften.

Och den andra; Summer sailing. Bara namnen gör ju att man absolut måste lukta på dom nästa gång man är på stan.

 

Av jempa - 13 juli 2014 09:40

Igår åkte vi hoj ut till Vindhem som ligger på Alnö. Andra gången vi var dit den här sommaren och det var så himla gott den här gången också! Ni som inte varit dit måste dit! Det ligger jättemysigt till alldeles vid den lilla båthamnen.
Igår var det ju toppenväder så det var många båtar ute på havet, verkligen härligt att sitta där bland allt o äta grym mat.

Förrätt: rökta räkor med aioli
Varmrätt: grillad oxfile med vitlökssmör oxh pommes

David åt råbiff till varmrätt, förrätten delade vi på.

Av jempa - 12 juli 2014 16:49

Lite utsiktsbilder från vårat hotellrum kommer här :)

Hotellet vi bodde på hette Marina view hotel apartments och låg i Dubai Marina.


  Det är metro-station man ser i mitten :) Älskar kontrasten av palmer och skyskrapor.


  Det byggs alltid en massa i Dubai :) Och det är inga vanliga skyskrapor heller, nästan alla har något speciellt. Arkitekturen är verkligen modern och något utöver det vanliga, såklart, det är Dubai vi pratar om ;)


  Här ser man lite av själva marinan, ser ni vattnet? haha, det syns liiite!

Av jempa - 12 juli 2014 16:36

 

3-pack, 59kr

 

Fick ett tips av syrran om dessa hårsnoddar som är skonsamma mot håret, så jag googlade lite och hittade dessa som bl.a KICKS säljer, Invisibobble är märket och det är mycket som är bra med dom! Förutom att dom inte har något metallspänne så ger det inte heller något veck i håret efter att man har haft det uppsatt, det var något som jag verkligen kunde störa mig på.

Och dessa snoddar sitter kanonbra! Man behöver inte hålla på o "rätta till" håret hela tiden för det hålls på plats så pass bra. De passar både tjockt och tunt hår. Läs mer om snoddarna här.

Dom säljs i olika färger, jag valde genomskinliga.

Av jempa - 11 juli 2014 13:40

 

havet är amazing i Dubai!


ja, som ni har märkt så har bloggningarna varit rätt så mycket färre den här senaste tiden (till min systers stora besvikelse, haha, hon tjatar hela tiden på att jag ska blogga), men det är inte så enkelt att hålla den uppdaterad när man är på resande fot. Jag gillar ju inte att blogga från mobilen eftersom bilderna blir så himla stora osv. Men snart är semestern slut så då kanske det blir lite bättre ;)

Och jag vet att det har blivit lite sämre sen jag bytte jobb för 1,5 år sedan, eftersom jag slutar 2 timmar senare än när jag jobbade på städ, så finns inte riktigt tiden till bloggen alla dagar.

Men det är ju så roligt att kolla tillbaka så jag ska försöka hålla den mer uppdaterad.


Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om? Kanske nån som sitter på en massa bra idéer på vad jag ska skriva om?


Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo, lägga mig på golvet i vardagsrummet och öppna fönstret = sola på det viset man gör när man inte har någon balkong!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards