jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 juni 2014

Victoria's Secret

Av jempa - 27 juni 2014 21:48

Det blev ju X antal besök på Victoria's Secret i Dubai. Dom har en fantastik butik i Dubai Mall som aldrig tar slut, man kan spendera bra med tid där inne (fråga David!) ;)


Dessutom var det rea på kläder/undies, och en bra sådan dessutom. T.ex så kostade sweatshirten 50 dirham (100SEK) istället för 235 dirham som är 470 spänn! Tischorna gick loss för 35 dirham, alltså 70 SEK, och trosorna (som är mina favoriter) var ännu billigare. Riktigt bra!


Blev även lite duschkrämer och body lotion. Dock köpte jag ingen body mist den här gången, eftersom jag redan har två sen tidigare, förståndig tjej va? :)


Duschkrämer med mina favoritdofter.


   

Dom billiga tischorna


 

5 trosor blev det i två olika modeller.


 

Den billiga sweatshirten


 

Hand & kropps-kräm!


 
 
Linda

Linda

27 juni 2014 23:06

Jag älskar Coconut Passion =) Den luktar så himla gott! Håller med om att deras trosor är jättesköna, och de har ju alldeles för många att välja på! Vet inte hur butiken är i Dubai, men i London är den totalt livsfarlig =) Sååå mycket fina kläder och allt möjligt där!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.sedfkt

jempa

28 juni 2014 11:40

Det finns 3 vs-butiker i Dubai. Två utav dom är i Dubai Mall och den ena är helt sjukt stor! Man kan va där inne i en timma, utan problem. :D love it!

 
Ingen bild

Sandy

28 juni 2014 12:13

Vad mycket fint du hittat. Vill också shoppa :-) Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se