jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2014

Av jempa - 5 april 2014 12:45

Lördagen är här och jag har hunnit njuta av en kopp kaffe (more to come) och mina rosa tulpaner, fina att titta på :)

Ska snart väcka min andra hälft som ligger och snarkar efter ett sent AW med jobbet.

Ha en skön lördag allihopan :)

Av jempa - 5 april 2014 11:54

 

Köpte ju det här baslinnet förra helgen på VILA, och det är verkligen jätteskönt! Kanske lite onödigt långt dock men det är ingen fara för man kan ju "stuka" till det lite som man vill på längden ändå. Men det är nog det skönaste baslinne jag har haft! Så det här linnet rekommenderar jag :)


129kr, VILA. Och det är dubbelstorlekar (xs/s, s/m, m/l, l/xl) vilket jag ser som positivt.


Av jempa - 3 april 2014 20:38

Idag blev det dejt med girlsen efter jobbet. Vi satt på Espresso House i 3 timmar o tjejsnackade, mysigt :)

Har precis tagit en dusch, imorn e de freeedag! Då ska vi både fotas och bli bjuden på frukost! :) vi kom nämligen 4a i SM i telefoni av 22 andra kommunväxlar!! Vilket såklart e sjukt bra och sjukt kul! Nästa år ska vi vinna! Så håll koll på Sundsvalls kommuns facebook-sida framöver vetja ;)

Av jempa - 2 april 2014 17:45

 

För en vecka sedan beställde jag dessa svart/vita skor, och nu undrar jag, vart är dom?! Har man blviit bortskämd med snabba leveranser nu den senaste tiden tro? Men en vecka tycker jag är lång tid.. Spartoo, va pysslar ni med, skicka skorna vetja!


*den som väntar på nåt gott..*


Av jempa - 1 april 2014 18:48

Fick hem den här tröjan från Gina Tricot idag. Beställde den i söndagskväll och idag låg den innanför dörren när jag kom hem, det tycker vi om :) Dom har dessutom fri frakt när man beställer innan kl.16, och då kommer varan redan nästkommande dag!


Iallafall, stog o klämde lite på den där tröjan när jag o mamma var på Birsta i söndags, men sen hängde den kvar i tankarna så på kvällen var jag tvungen att klicka hem den, gillar färgen! :)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se