jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2014

Av jempa - 23 april 2014 17:30

 

Bild och plagg kommer från mandeldesign!


Beställde dessa knickers (gud vad jag tycker det ordet e fult?! kan säga capri istället..) från mandeldesign, jag tog min vanliga storlek (har fortf. 27 trots att jag blivit lite småfet efter vintern, haha) men dom var lite för stora, det e ju egentligen meningen att dom ska sitta lite löst men jag vill ha dom tightare så tog ett par 26or istället och dom satt bra :)

Mandeldesign e så himla bra också för deras leveranser e alltid så snabba, dessutom hade jag tur idag som var hemma på lunchen för då ringde det på dörren och där stog post-tjejen med paketet till mig. Hade jag inte varit hemma så hade jag ju fått hämtat ut det på OKQ8 = drygt. Så ibland har man lite flyt. Iofs hade det inte gjort så mycket om jag hade behövt hämtat ut det kom jag på, för idag har nämligen mina snygga nikes kommit från sportamore, även dom har grymma leveranstider! Ska gå o hämta dom nu.

 

Av jempa - 22 april 2014 19:40

Som ni ser så har jag haft en grym påskhelg :) mys med vänner och en del promenader. Självklart en herrans massa godis också *påsk ju!*, men det ska jag gå bort nu i veckan! Så, nu kör vi!

Av jempa - 21 april 2014 15:57

 

   


Köpte den här vindjackan på Stadium i helgen, perfekt att ha när man e ute o går/joggar. Snygg annars också :)

Skorna beställde jag från sportamore, dom hade påskerbjudande i helgen så då får man passa på. Jeklar vad snabb jag ska bli nu alltså! ;)

Appropå snabb, idag gick jag Norra Berget-trappan på 3,48 min! Förstår inte själv att jag fick till den tiden. Första gången jag gick den tog det 4,25 min, o då var jag heeelt slut. I förrgår gick jag på 4,04 min. Och så idag då?! Nu får jag nog kämpa på lite för att få en bättre tid, men det e bra de!

Så det blev en 8 km promenad idag med, hoppas verkligen att jag kan hålla detta tempo uppe nu i veckan också. Men jag tycker det e så svårt att ta sig ut när man slutar jobbet kl.17 det e så himla sent. Ofta e man trött också efter en arbetsdag.. Ja, har iaf en friskvårdstimma att använda :)

Och snart börjar vi våran sommartid, dvs vi slutar 30 min tidigare, det låter inte särksilt mycket men tro mig, på eftermiddagen är det en hel del :)


Av jempa - 20 april 2014 19:50

Mysig eftermiddag vi fick! Grillade på Södra berget med jocke o pia, härligt och gott! En aning kallt blev det dock efter ett tag men efter maten gick vi en liten runda på elljusspåret, mot Ängen, så då fick man upp värmen litegrann iaf :)

Av jempa - 20 april 2014 15:34

En dagens, varsågod!

Av jempa - 19 april 2014 18:58

Jag o Therese tog en spontan runda på stan på eftermiddagen, tanken var först att vi skulle ta en glass i de fina vädret. Men när vi kom ner på stan så hade det fina vädret försvunnit så då blev det en tur på stan istället :)
Hittade detta på H&M; ett skönt leo-linne och dom bästa tightsen :)

Tack ändå för en mysig eftermiddag Therese. Vi får ta glassen framöver istället.

Av jempa - 19 april 2014 13:05

Glad Påsk alla mina fina läsare!

Har ni några planer nu i påsk-helgen?
Själv ska jag bara vara ledig o ha det skönt. Några promenader ska det bli också. Röra lite på döfettet bah ;)
Ha en bra påskafton nu allihop!

Av jempa - 18 april 2014 23:17

 


Mycket fint på Gina Tricot nu :)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se