jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2014

Av jempa - 17 mars 2014 19:25

Följde med svärmor till Birsta City ikväll. Köpte yankee candle ljus på Village, japp dom har börjat sälja dom! Hurrey! :) Ewy hade en 20% kupong där som jag fick, snällt! Så då blev den ju lite billigare.

Fluffy towels luktade också gott, men Clean cotton är ändå bäst! Älskar den där doften av rent! :)

Av jempa - 16 mars 2014 17:53

 


Lite skillnad va?! :) Vi är så nöjda! Blev så mycket ljusare nu. Hallen har vi inte riktigt fixat klart i än, några tavlor som ska upp osv. Men den blev himla bra den med. Samma sorts golv och väggarna går i en vit/ljusgrå färg så även där blev det ljust och fint! Så roligt!


Av jempa - 15 mars 2014 23:22

Igår följde jag med syster hem till henne i Lillström. Blev väldigt impulsivt men det kändes som rätt beslut efter vi varit på sjukhuset och sagt "vi ses" till farmor.
Så igår tittade vi på Lets Dance och bara chillade, Fredrik kom o höll oss sällskap också. Han gjorde mat åt oss, som pulled pork fast kyckling istället för fläsk. Jättegott!
Efter maten blev vi så trötta att vi somnade innan utslagningen i Lets Dance. Så jag vet fortfarande inte vem som åkte ut. Men det vart en lång och tung dag igår så inte så konstigt att man var så trött..

Imorse vaknade jag med tre doggies i sängen, dom e så himla mysiga! Både Tira o Heija lixom bonkar in sig under täcket och vill ligga nära en, gärna nere i knävecken om man ligger på sidan. Så gulligt!
Jag o sis kom på att vi ville äta frukostbuffé på ikea så vi for in till Birsta. Ser ni hur gulliga Tira o Heija såg ut när vi satt ute i bilen o skulle åka?! Ett riktigt insta-moment :)

Vi hade riktigt mysigt där ute iaf! Tog en tur till Lager157 också, faktiskt första gången jag var dit. Hade bara hört massa negativt om den butiken men jag blev glatt överraskad, köpte en tröja, mysbyxor o en sjal.

Här hemma har jag hunnit städat o torkat bort en massa renoverings-damm. Men oj så fint det blev! Stor skillnad faktiskt. Så mycket ljusare o fräschare.

Nu ska jag tända ett ljus, o tänka på farmor. Ha en bra lördagkväll alla!

Av jempa - 15 mars 2014 16:15

 


Igår, klockan 14.50 stannade världen, farmors hjärta slutade att slå. 88 år gammal blev hon.

Är så otroligt tacksam över att jag och syster hann dit! Vi hann vara vid hennes sida i en timma innan hon somnade in. Precis som att hon väntade på oss.

 

Älskade fina farmor. Vi ses snart igen!



Av jempa - 12 mars 2014 22:34

Nästan hela kvällen har jag funderat på vad vi ska ha för färg o tapet i hall o kök (David gav mig förtroendet att välja, wiie). Men så roligt är det också! Såklart :)
Vi kommer få målat i hallen, i en vit/ljusljusgrå kulör som heter Krita (bilden gör den inte rättvisa) har googlat på den och den verkar rätt populär faktiskt, känns mycket bra.
I köket blir det en vit/vitblank-randig tapet.
Vi tror och hoppas på att det kommer bli riktigt snyggt till det mörkgrå golvet.
Och sen när allt e klart så ska de bli så kul o få piffa till det! Ska möblera om lite i köket åxå så där blir de nog en stor förändring tror jag :)

Ne, dags att sleepa! Kram på er!

Av jempa - 12 mars 2014 19:15

 

Den här gamla godingen har jag haft till o från sen 2007 (kollade i bloggen) och luktade på den på KICKS häromdagen och den luktar ju bra gott alltså!


Så idag drog jag iväg en beställning från Beautystore.se, det blev ynka 158 kr med frakt, där snackar vi bra pris :) Ja, för en 30 ml då alltså.


Har du någon favoritparfym som bara hänger med, år efter år?

Av jempa - 11 mars 2014 19:29

Missa inte Ryttareliten på SVT kl 20.00 ikväll! Det tänker inte jag göra iallafall :)

Av jempa - 10 mars 2014 18:33

Köpte ett nytt lack från Isadoras sugernails vår-kollektion igår, ljusrosa o heter bon bon.
Eftersom jag redan hade ett silver så tänkte jag göra en blingad fransk manikyr, lite kul med nåt annat ibland, men det är ändå rätt diskret, fint tyckte jag :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards