jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2014

Av jempa - 19 februari 2014 19:07

 

Jag vet, stående bilder är så jobbiga, sorry! :/


Jag har blivit lite tokig i smoothies kan man säga, såhär 67 år efter alla ni andra ungefär. Men det är ju riktigt roligt att experimentera med alla olika sorters bär och frukter! Blir alltid gott, man kan inte göra fel tror jag?!

Köpte med mej ett gäng förpackningar frysta bär från Hemköp ikväll, så när David kommer hem ska jag överraska honom med en ny sort :) Får se vad det blir!


Läste ett recept på en "pigg morgonsmoothie" som var väldigt enkel, den bestod av;

  • 2 Kiwis
  • 1 Avokado
  • 2 dl Apelsinjuice

Kanske blir en sån imorgon innan worket, jag som inte är hungrig så tidigt på morgonen, men en smoothie borde inte vara något problem! Iofs tycker jag inte om avokado men det är mest konsistensen som är läskig, när den är mixad borde det funka :)


Vad säger ni, har ni lessnat på smoothies eller är ni lika förtjusta som jag?


Av jempa - 18 februari 2014 17:40

 

Den här filmen ska jag se ikväll. David jobbar ändå kväll så jag kan roa mig med det, tror inte han vill se den här filmen ändå :) Men det vill jag!

Dom tipsade om den på jobbet så då måste man ju se den. Älskar animerade filmer!


Av jempa - 17 februari 2014 18:12

   

Någon som har testat nån av dom här dagkrämerna från Body Shop? Ja, det är två olika. Den till vänster ska passa alla hudtyper, medans den till höger är en Intense dagkräm, för mycket torr hy. Kanske något som kan passa mej den här hääärliga årtiden då både händer och fejs blir supertorrt (snacka om skillnad när man var utomlands! Då vart man jättemjuk på bara en dag).

Jag vet att just den här serien (Vitamin E) ska vara bra, har själv provat en del produkter ifrån den men aldrig någon av dessa.


Så, va säg ni? ;) Bra eller dålig?

Av jempa - 16 februari 2014 16:24

 

Min helg:

firat Alla hjärtans dag med älsklingen, storhandlat mat, VILAT, gjort två smoothies, druckit kaffe med svärisarna, tänt massa ljus, tittat på OS (tro't eller ej!), knarkat Alvedon, påbörjat säsong 8 av HIMYM, njutit av Starbucks-Latten, spelat Farm Heroes på iPaden :)


Ja, det är väl det jag har lyckats gjort i helgen, hittills. För den är ju faktiskt inte slut än!

Ha en fortsatt härlig söndag!


Av jempa - 16 februari 2014 00:00

Lördag idag, och den har varit bra! Började med att gå på Classes för o köpa nytt sop-sett, blev alldeles svettig av den lilla trippen ner på stan.. man är väl inte helt bra i kroppen än antar jag, även fast jag känner mig bättre nu ikväll.
Vi tog en tur ut till ICA maxi för en välbehövlig mathandling och därefter åkte vi tebax med bilen till svärföräldrarna och drack lite kaffe där med dom.
Men herregud vilket hemskt väglag det var! Fick köra typ 60km/h på motorvägen, obehagligt! Jättehalt o slirigt och snöblåst på det. Man såg knappt nåt..
Jajja, vi kom hem oskadda iaf :)

Av jempa - 14 februari 2014 21:45

 


Så himla gullig han är, den där David ;) Kom hem med present och blommor! Jättefina vita, stoora rosor med ett gulligt hjärta i. Och armbandet som jag tipsat om i bloggen! *glad tjej* Man smälter ju!


David fick ett svart läderarmband av mig, ett rätt enkelt men passar perfekt i vardagen.


Förutom detta så beställde vi go-mat från Jop's som David gick o hämtade så myste vi på här hemma. Fläskfilé och potatisgratäng blev det. Kändes bra att äntligen ha aptit att äta riktig mat, o inte bara blåbärssoppa! :)


Ha en fortsatt bra Alla hjärtans dag allihop! Min har varit perfekt!


David, I love U 4ever ;)



Av jempa - 14 februari 2014 15:44

 


Glad Alla hjärtans dag på er alla fina läsare! <3



Av jempa - 14 februari 2014 11:45

Jag försöker hålla bloggen igång fast jag inte mår helt bra. Men när alvedonen kickar in får man tillbaks lite kraft iallafall och det är skönt. Synd bara att den inte hjälper på onda halsar..


Här kommer ett jeans-tips iallafall, 399kr och finns på H&M

 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards