jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2014

Ring från Edblad

Av jempa - 23 februari 2014 21:38

                                      

Så hur har söndagen varit då? Jo tack, helt okej!

Har tillbringat halva dagen i Färsta ridhus, höll syrran och Heija sällskap på den inofficiella hundutställningen som hölls där. Heija var på bushumör men hon tog sig ändå hela vägen till B-I-S Valp (Bäst I Show) så det var ju roligt! Där blev hon oplacerad, men får hon öva lite på att springa fint så kanske det går ännu bättre nästa gång ;)

Men när vi for därifrån så däckade hon direkt, haha, det tar på krafterna att träffa på massa doggisar sa hon. Sötgumman :)


Nu ska jag snart göra mig redo för sängen, ska upp tidigt imorn, det är jag som kickar igång Kommunhuset nämligen. Fullmäktige är det imorgon också, är ni intresserad så håll koll på mötet via web-sändningen vetja. Den går ni googla er till, börjar kl 12.


Gillar den här ringen från Edblad/Mandeldesign.se! 249kr och den blir din.


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se