jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2014

det kunde man ju förstå,,

Av jempa - 13 februari 2014 07:08

Såklart att man inte kan hålla sig frisk när alla runt omkring blivit sjuka.. Hade feber igår när jag kom hem från jobbet, och nu har det där jekla halsonda kommit också.. + att jag har huvudvärk, tredje dagen i rad. Jag som så sällan har ont i huvudet.

Så nu blir det vila, vila och vila. På måndag vill jag vara tillbaks på jobbet! Det är mitt mission. Ska börja med att försöka få igen lite sömn som jag missat inatt. Sedan måste jag gå o köpa halstabletter.. som taggtråd i halsen :( 
 
Mikaela

Mikaela

13 februari 2014 11:23

Krya på dig! :)

Vet nog ingen som är sjuk så ofta som du förutom min son då men i den åldern brukar det vara så haha..

http://elabelabus.blogg.se

jempa

13 februari 2014 12:20

Tack du :)

Nu var det ett halvår sedan jag var sjuk sist, men grejjen är att när jag jobbade på städ så var jag sjuk kanske 1 gång vartannat år. Men nu när jag jobbar i växeln (där luften bara går runt runt pga dålig ventilation) så blir vi alla sjuka efter varandra.. nu var jag typ sist på tur så jag trodde att jag skulle klara mig. Men icke :(

 
Ingen bild

Sandy

13 februari 2014 14:32

Krya på dig gumman! Puss

jempa

13 februari 2014 14:42

Tack hjärtat! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se