jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2014

det kunde man ju förstå,,

Av jempa - 13 februari 2014 07:08

Såklart att man inte kan hålla sig frisk när alla runt omkring blivit sjuka.. Hade feber igår när jag kom hem från jobbet, och nu har det där jekla halsonda kommit också.. + att jag har huvudvärk, tredje dagen i rad. Jag som så sällan har ont i huvudet.

Så nu blir det vila, vila och vila. På måndag vill jag vara tillbaks på jobbet! Det är mitt mission. Ska börja med att försöka få igen lite sömn som jag missat inatt. Sedan måste jag gå o köpa halstabletter.. som taggtråd i halsen :( 
 
Mikaela

Mikaela

13 februari 2014 11:23

Krya på dig! :)

Vet nog ingen som är sjuk så ofta som du förutom min son då men i den åldern brukar det vara så haha..

http://elabelabus.blogg.se

jempa

13 februari 2014 12:20

Tack du :)

Nu var det ett halvår sedan jag var sjuk sist, men grejjen är att när jag jobbade på städ så var jag sjuk kanske 1 gång vartannat år. Men nu när jag jobbar i växeln (där luften bara går runt runt pga dålig ventilation) så blir vi alla sjuka efter varandra.. nu var jag typ sist på tur så jag trodde att jag skulle klara mig. Men icke :(

 
Ingen bild

Sandy

13 februari 2014 14:32

Krya på dig gumman! Puss

jempa

13 februari 2014 14:42

Tack hjärtat! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se