jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2014

det kunde man ju förstå,,

Av jempa - 13 februari 2014 07:08

Såklart att man inte kan hålla sig frisk när alla runt omkring blivit sjuka.. Hade feber igår när jag kom hem från jobbet, och nu har det där jekla halsonda kommit också.. + att jag har huvudvärk, tredje dagen i rad. Jag som så sällan har ont i huvudet.

Så nu blir det vila, vila och vila. På måndag vill jag vara tillbaks på jobbet! Det är mitt mission. Ska börja med att försöka få igen lite sömn som jag missat inatt. Sedan måste jag gå o köpa halstabletter.. som taggtråd i halsen :( 
 
Mikaela

Mikaela

13 februari 2014 11:23

Krya på dig! :)

Vet nog ingen som är sjuk så ofta som du förutom min son då men i den åldern brukar det vara så haha..

http://elabelabus.blogg.se

jempa

13 februari 2014 12:20

Tack du :)

Nu var det ett halvår sedan jag var sjuk sist, men grejjen är att när jag jobbade på städ så var jag sjuk kanske 1 gång vartannat år. Men nu när jag jobbar i växeln (där luften bara går runt runt pga dålig ventilation) så blir vi alla sjuka efter varandra.. nu var jag typ sist på tur så jag trodde att jag skulle klara mig. Men icke :(

 
Ingen bild

Sandy

13 februari 2014 14:32

Krya på dig gumman! Puss

jempa

13 februari 2014 14:42

Tack hjärtat! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se