jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2014

det kunde man ju förstå,,

Av jempa - 13 februari 2014 07:08

Såklart att man inte kan hålla sig frisk när alla runt omkring blivit sjuka.. Hade feber igår när jag kom hem från jobbet, och nu har det där jekla halsonda kommit också.. + att jag har huvudvärk, tredje dagen i rad. Jag som så sällan har ont i huvudet.

Så nu blir det vila, vila och vila. På måndag vill jag vara tillbaks på jobbet! Det är mitt mission. Ska börja med att försöka få igen lite sömn som jag missat inatt. Sedan måste jag gå o köpa halstabletter.. som taggtråd i halsen :( 
 
Mikaela

Mikaela

13 februari 2014 11:23

Krya på dig! :)

Vet nog ingen som är sjuk så ofta som du förutom min son då men i den åldern brukar det vara så haha..

http://elabelabus.blogg.se

jempa

13 februari 2014 12:20

Tack du :)

Nu var det ett halvår sedan jag var sjuk sist, men grejjen är att när jag jobbade på städ så var jag sjuk kanske 1 gång vartannat år. Men nu när jag jobbar i växeln (där luften bara går runt runt pga dålig ventilation) så blir vi alla sjuka efter varandra.. nu var jag typ sist på tur så jag trodde att jag skulle klara mig. Men icke :(

 
Ingen bild

Sandy

13 februari 2014 14:32

Krya på dig gumman! Puss

jempa

13 februari 2014 14:42

Tack hjärtat! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se