jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2014

Av jempa - 5 januari 2014 22:19

Nu har Gina Tricot kommit med ännu en snygg tvätt till den slitna modellen Kristen zip. Jag har två tvättar med just den här modellen sen tidigare, en ljus och en mörk. Favoriten är den mörka, men den här mellanblåa färgen var ju också jättesnygg!


499kr kostar dom, och just dom här jeansen är så bra för det är extra sytt på slitningen vid knät så det går inte upp på en gång. Annars är det lite drygt när det blir ett stort hål på en gång.. Därför kan man också börja använda dessa rätt snart utan att frysa ihjäl :)

  

  

Här i mina mörka favvos =)


Av jempa - 5 januari 2014 19:08

Endast 11 dagar kvar! Sen blir det sol och bad i en vecka! Förhoppningsvis :) får hoppas att vi har tur med vädret. *dansar soldansen varje dag*

Av jempa - 5 januari 2014 09:50

Snart kommer mamma o pappa o hämtar mig, vi ska åka ut till Söråker (tror jag..?) för o kolla på när syrran ska ställa ut lilla Heija, kanske Asska också, inte helt säker. Det är en inofficiell utställning, men det är bra övning för små valpar. Åh, vad spännande det ska bli! Hoppas det är många beaglar med :)


Ah, nu kommer snart päronen så bäst att göra sig klar.

Av jempa - 4 januari 2014 22:43

 

Lindex är på hugget nu! Den här snygga väskan finns där, kostar 299:-


Av jempa - 4 januari 2014 14:06

En lördag, kl 15-19 har man bokat tvättning. Jah, så kan det bli ibland. Men det gör inget, har ändå inget planerat. Har ju haft lördag hela veckan nästan ändå ju *semestertjej* :)


Så det är väl vad jag ska göra idag. Skulle kanske ha hämtat ett paket också, men det ser så jäkla grått, trist och blött ut ute så man blir väl deprimerad av att gå ut. Idag är det en riktig se på film-dag tror jag.

Eller kanske någon skön serie.

Började titta på The Hills igen för någon dag sedan, så länge sen man såg det från början. Och gud vad Heidi Montage såg annorlunda ut då motför hur hon ser ut idag. Plastikopererad tjej deluxe.. Tråkigt.


Så nu kanske man ska börja kolla på säsong 2, hade även den på dvd såg jag :) Så får det nog bli! Ladda lite för morgondagen - hundutställning! Kul!Av jempa - 3 januari 2014 23:21

 

Snyggt från Ellos!


Har fastnat för det svart/vita när det gäller inredning, så snyggt och enkelt!
Och har kärat ner mig rejält i den här mattan! Jag och David ska fundera lite på den, eftersom vi skulle behöva en ny i vardagsrummet. En matta är ju ändå ganska viktigt och en stor del av ett rum, så man vill ju att det ska bli rätt! :)

Kuddfodralen med stjärnor är kanske lite dated, men samtidigt.. det är snyggt?!


Vad tycker ni, har man lessnat helt på stjärnor eller funkar det ett tag till?
Av jempa - 3 januari 2014 21:10

Blev ett impulsivt restaurangbesök ikväll, David var sugen på thai-mat så jag föreslog Chaow praya river. Jag har bara ätit där en gång tidigare, och det var deras lunchbuffé i somras. Den var jättebra, och eftersom vi bägge två hört mycket bra om det stället så gick vi dit, David hade aldrig varit där förut.

Och det är ju lite annorlunda att käka lunchbuffé, då satt jag dessutom utomhus. Så det kändes ändå som att det var första gången jag var där. Mysig atmosfär, det var som att man öppnade dörren och hamnade direkt i Thailand :D

Jag beställde kycklingspett med jordnötssås och ris. Det var jättegott! David åt marinerad fläskfilé med nån stark sås och han tyckte också det var gott. Så vi är nöjda :) Vi hade tur som fick bord också, för stället var rätt så proppat faktiskt. Ett minus för dom dåliga "stolarna" med ett "ryggstöd" på 1 dm typ.. Var mer som att man satt på en pall.. lite drygt om man skulle glömma bort sig o luta sig bakåt o ramla lixom.


Menmen, är ni sugna på thai, så tycker jag ändå att ni ska prova Praya River!

Av jempa - 3 januari 2014 12:12

Igår kväll färgade jag håret, inge drastisk förändring utan mest en uppfräschning för att få bort utväxten o göra allt jämnare, har bara färgat utväxten dom tidigare gångerna men nu blev de hela håret. Känns mycket bra :) den här färgen var bra åxå, hör tydligen till en blond-kollektion, aldrig sett den tidigare men Loreal Preference är min favorit bland hårfärger.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se