jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2014

Av jempa - 12 januari 2014 17:12

Idag var vi o firade Olle och Owe som fyllt år. Syrran hade gjort en regnbågstårta :D visst ser den lite giftig ut? Hihi! Den vsr ganska maffig men god!

Annars så har vi en lugn söndag. Så himla kallt ute nu när snön kommit, så man vill bara ligga hemma o mysa.

Jag köpte en Bingolott bara sådär förut, haha, så ikväll hade jag tänkt o vinna en bil ;)
ha en skön avslutning på veckan ni med!

Av jempa - 11 januari 2014 18:22

 

Bik Bok!

 

Älskar jeansen! Bik Bok kan det där med jeans, för er som inte vet :) Dom sitter alltid så bra, sköna brukar dom vara också.

Och just dessa har en snygg tvätt, sådär perfekt mellanblå och med lite slitningar.

Linnet är ju helt enkelt jättesött.


Av jempa - 10 januari 2014 23:24

     

Snygga bäddset från Jotex, kostar mellan 149kr - 249kr.

Av jempa - 10 januari 2014 18:15

 


Min himla gulliga kollega gav mig detta läppstift idag, då hon tyckte att det inte passade henne. Men jag blev jätteglad! Har ju Maria Montazamis ena läppstift, som är lite mer åt det gulbeiga hållet. Det här heter Pink, så det är mer rosa, som ni kanske förstår :) Fint, tycker jag!


Tack igen söta Anki! :)


Av jempa - 9 januari 2014 19:17

Träffade mamma efter jobbet, vi tog en sväng till Indiska, så jag fick använda wrapp kupongen :) hittade ett par tights som jag behövde, så det blev halva priset på dom, Wrapp funkade kanon! Så nu får ni skicka hur många presentkort som helst till mig på facebook/Wrapp, haha
Gick på Clas Ohlson o köpte doftljus också, Fresh Linen, luktar så himla gott! Tips :)

Av jempa - 8 januari 2014 17:54

Dagen har gått helt okej, fast jag var skittrött imorse när jag vaknade :D

Tog lite friskvård nu på eftermiddagen så det blev en skön promenad, och på vägen hem hämtade jag ut ett paket. Tänk att det är plusgrader i Januari! haha, så galet egentligen *but I like it!*. Och skönt att vägarna är rätt så bara nu också så man inte behöver halka omkring.


Funderar på att ta en runda på Indiska o kika på lite inredning. Jag har ju sån där Wrapp-kupong där som går ut imorgon, och ska bli intressant o se hur det funkar. Hoppas det inte är nåt mygel att man måste handla för en viss summa för att kunna använda den eller något sådant..

Någon som har koll och som vet hur det funkar?


Av jempa - 8 januari 2014 07:11

 

Ja, det kan man ju lätt säga att jag gjorde på ledigheten. Så natten mot tisdag kunde jag inte somna. Så himla jobbigt och stressande när man vet att man ska upp om bara några få timmar.. Men så slumrade jag till, men sen vaknade jag igen.. ja så höll det på. Men efter kl 03 tror jag att jag fick 3,5 timme ihållande sömn iallafall.

Så att igår var man ju lite trött dårå, sov en timma när jag kom hem. Så himla skönt! Och fast jag var rätt trött igår när jag skulle sova så låg jag ändå o inte kunde somna?! Klockan blev nog "bara" 01 iallafall o sen somnade jag..

Så nu känner man sig lite mosig, så här på morgonkvisten :)


Ja, vilket roligt inlägg det här blev känner jag nu,. not! haha, men om jag inte är lika trött i eftermiddag så får vi hoppas att det kommer ett roligare inlägg då :)


Nu är det mot jobbet som gäller! Ha en bra onsdag allesammans!

Av jempa - 6 januari 2014 18:13

 

Någon av er som sett den här filmen? Vad tycktes? Den har fått bra betyg på imdb iallafall såg jag, så den är man ju lite sugen på att se. Kanske får bli den ikväll.


Annars så har det varit en väldigt lugn dag, vaknade 10.15 och sedan har dagen bara rusat iväg fast vi inte har gjort nåt särskilt. Har legat i mysbrallan och tittat på sköna Ellen Degeneres, typ :)


Men imorn är det back to basic igen, kan man säga. Men det blir iallafall en bra start med en kortvecka. Och veckan därpå jobbar jag ju bara mån-ons för sedan blir det Gran Canaria. Sköna veckor framöver med andra ord. Och i Mars är det Vemdalen som väntar, ja det blir nog rätt bra det här :)


Det är viktigt att ha något att se fram emot tror jag, speciellt den här tiden på året..Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se