jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2014

Av jempa - 24 januari 2014 22:29

Det blev lite shopping på Gran Canaria :) Vi åkte till shoppingcentret Atlantico, det var inte speciellt stort men det innehöll dom flesta butikerna som jag ville till, det var väl ungefär i samma storlek som Birsta City, rätt mini dvs (tjejen som jämför med världens största gallera; Dubai Mall).


Jag halvsprang in på både Pull And Bear och Berschka, haha, men det var mest rea-plagg där, alltså mest bara krafs (dock inte alltid! Man kan fynda på rea om man orkar). Men jag orkar inte ens kolla igenom röran med kläder. Jag brukar oftast gå till skylten som säger "New Collection" istället, mycket roligare :)


Men jag hittade ingenting på varken Pull And Bear eller Berschka, men däremot inne på Pimkie fanns det massor av fint! En riktig Jempa-affär kände jag :) var där inne ett tag och det slutade med en parkas och ett par söta vinterpjux :)

Har länge velat haft en vanlig, svart parkas med FIN päls. Finns inte här i stan, just de där med pälsen är svårt tydligen eftersom jag inte har hittat någon, men Pimkie hade en som jag föll pladask för! Dessutom avtagbar päls - pluspoäng för det!


Ah, lite pix:

 

hihi, både skorna o jackan funkeh bra, va tvungen o testa "hemma" på hotellet också :)

     

Jag lovar! Dom är så mycket finare irl :) Till och med David höll med mej, han gillade dom!

(Bara det är en vinst i sig, haha)


 

Och på Tax-freen blev det en dyring mascara, gäller att passa på! Hypnose Precious cells.

Aldrig provat den men Lancomes mascaror brukar vara bra och jag gillar den vanliga Hypnose.Av jempa - 24 januari 2014 22:14

Ja alltså, vilken dag! Imorse när jag vaknade visste jag inte att jag skulle bli förhörd av polisen på eftermiddagen.

Det enklaste är väl egentligen att länka till ST (står även på Aftonbladet, helt galet) så får ni läsa själva. Det finns flera artiklar på följd.


Jag vill inte blogga alla detaljerna, men min puls ökade rätt rejält när jag tagit emot paketet som låg kvar där på disken bredvid mig, så jag tillsammans med en kollega bestämde oss för att kontakta säkerhetschefen, och på den vägen är det.

Polisen kom och förhörde mig (bara jag som jobbade i receptionen under händelsen). Det var ju en ny erfarenhet.. *alltid nåt!* Stay positive! :)


Hur som helst så innehöll paketet en bok (tuuur, hehe), men jag tycker ändå att allt gick helt rätt till. Jag som receptionist hade anledning att vara misstänksam, och man har ju ett visst ansvar när man jobbar där. Skulle aldrig skicka vidare ett "skumt" paket som inlämnats på ett skumt sett till "någon politiker, ta vem som helst" utan att prata med Säkerhetsavdelningen först.


Spännande första dag efter ledigheten kan man ju lugnt säga. Haha, herregud..


Av jempa - 22 januari 2014 20:34

Efter lite krångel med att ta oss till Gran Canaria (planet vi skulle åka med kunde inte landa på Midlanda så vi fick åka buss till Arlanda), vi kom fram 12 timmar senare än vad vi skulle ankomma, men vi har iallafall inte gått miste om några soltimmar direkt :)

Hur som helst så är Puerto Rico ett jättemysigt resmål, och designhotellet Servatur Casablanca rekommenderar vi! Nyrenoverat o fräscht. Och med en jacuzzi på balkongen så kan man inte annat än trivas!
Lite pics:

[Bild]

Av jempa - 16 januari 2014 11:41


Vi kommer ha wifi på hotellrummet så det blir nog lite bilder på Instagram kan jag tänka mig, följ mig där! jempas_se heter jag :) Kanske drar någon bloggning också, får se, men iPaden ska med iallafall.


Nu ska jag hoppa in i duschen! Och sen far vi :)

Ses på Insta! <3


Av jempa - 15 januari 2014 18:02

Ääääälskar Ebay! ;) den här fina strandklänningen fyndade jag där för en liten peng, one size var det så de va ju en liten chansning men den funka ju kanon! Det är resår i midjan och djup v-ringning så bikinin lixom ska synas lite, snyggt de! Tycker jag iaf!
Extra bra att den levererades idag så den dök ju upp väldigt lägligt :)
Den fanns i massa olika färger, men eftersom jag gillar djur-prints så blev det zebra!
Så, ner i resväskan me dej!

Av jempa - 15 januari 2014 17:45

 

Ja, jag kollar konstant hur vädret är där i Puerto Rico :D Det är ju ändå ganska avgörande för hur pass bra en resa blir. Speciellt en solresa ;) Gran Canaria är lite lurigt just den här tiden på året. Men, Puerto Rico som vi ska till sägs vara den mest solsäkra delen på ön.

Såhär ser vädre ut i dagsläget iaf, riktigt bra! Lite regn där på måndagen men det verkar bara vara någon timma det handlar om.

Så nu hoppas vi på att detta fina väder håller i sig!

Av jempa - 14 januari 2014 19:05

En halv dagens får ni ;)

Iallafall! Nu är det 2 dagar kvar sen far vi! Skönt att kylan har börjat komma här så blir det ju ännuu härligare att komma ner till varmare breddgrader :)
Har börjat lite smått med packningen också, skönt. Jag vill gärna småpacka lite då o då istället för allt på en gång samma dag som man åker (david-style), för då är risken att jag glömmer saker.
Men som vanligt packar man väl lite för mycket, men hellre det än tvärtom! :)

Av jempa - 13 januari 2014 19:08

Snygga va?! Jag har lurar från happy plugs idag, ett par turkosa och jag gillar dom jättemycket. Tycker att det är bra ljud i dom och behändigt att man kan prata i mobilen med dom + att det är kul med lite färg! Dom säljs i alla sorters kulörer och nu även i guld och silver som ni ser. Inte äkta dock ;)


199kr, och finns bl.a hos nelly.com.

   

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se